• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Kebab med kylling

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Kebab med kylling og hvidløgsdressing
    Kebab med kylling, lam eller oksekød er noget af den bedste spise - specielt når det er en hjemmelavet kebab.
    Lige siden bette bror var på besøg for første gang, har kebabben været et must til aftensmad. Det startede egentlig med et simpelt menukort i postkassen fra den lokale grill med speciale i kebab. Men der kunne jeg ikke snydes hen, lige meget hvor meget bette bror prøvede. I stedet tog vi i netto, fyldte kurven med alt godt til kebab og gik hjem og tømte krydderiskabet.
    Siden hen er det blevet til mange kebabs, både med kylling, lam og oksekød. Jeg rører og blander - bette bror smager. Det er altid godt med en eksperts mening, indtil man rammer den perfekte kombination.
    Mængderne nedenunder er derfor lidt på gefühl, da en præcis mængdeangivelse ikke har været mulig. Det kommer an på om der bruges oksekød, lam eller kylling, krydderiernes alder og bette bror mening den dag.
    At lave kebab selv er mere end nemt og jeg vil virkelig anbefale, at købe de rigtige tyrkiske fladbrød. Vi brugte wraps her, men fladbrød/durumbrød og kebab hænger altså sammen og giver den helt rigtige smag.
    Kebab med kylling og hvidløgsdressing

    Kebab med kylling

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 2 pers.

    Ingredienser

    • 300 g kyllingeinderfileter
    • 1 spsk olie
    • 2 tsk paprika
    • 1 tsk stødt chili
    • 2 tsk stødt koriander
    • 2 tsk spidskommen
    • 1 spsk chilisauce
    • 2-3 dråber tabasco
    • Salt
    • Peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Varm en pande godt op og kom olie på. Kom de tørre krydderier på panden og brænd dem godt af, inden kyllingefileterne tilsættes. Når kyllingen er brunet af, kommes chilisauce og tabasco på og der skrues ned til jævn varme. Lad fileterne stege 3-5 min indtil de er gennemstegte.
    • Server med store durumbrød, der kan købes i etniske special butikker eller delikatesser eller almindelige wraps. Masser af fintsnittet salat, tomat, agurk og favorit grønsager og slut af med hvidløgsdressing.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    Kebab med kylling og hvidløgsdressing

    Mere sulten?

    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Loui

      januar 29, 2012 at 7:02 pm

      Hej Claus

      Tusinde tak, er altid rart med god respons :)

      Uh, dressing er altid noget jeg laver lidt på gefühl, så på stående fod kan jeg ikke lige skrive den. Men skal have den in mente næste gang; så smider jeg den op :)

      Mange hilsner Louise

      Svar
    2. claus albertsen

      januar 28, 2012 at 4:20 pm

      hej med dig fantastisk side du har her, sad lige og kiggede en opskrift på kylling kebab, jeg kunne vel ikke få opskriften på den hvidløgs dressing som du laver.
      på for hånd tak
      claus

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen