• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Tærter

    Laksetærte med spinat og persille

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    "For nogle uger siden fik jeg endelig mine uundværlige krydderurter i potter udenfor. Persillen gror som ukrudt!
    Så den traditionelle dild i laksetærter blev med fordel udskiftet med persille, hvilket gav tærten masser af smag.
    Server med en let salat, syrlig dressing og kold hvidvin - lækker sommermad.
    ....og imens gror persillen lystigt videre og giver mig hovedbrud."

    Laksetærte med spinat og persille
    25 cm

    • 1 stk grov tærtebund
    • 2 stk laks
    • 300 g frisk spinat
    • 1 stor håndfuld persille
    • 4 æg
    • 2 dl cremefraiche 18%
    • Salt
    • Peber
    • Muskat
    • Citronsaft

    Forbag den grove tærtebund i 20 min ved 180 grader. Imens skæres laksen i tern og persillen hakkes. Spinaten blancheres i kogende vand og kommes over i en si og dryppes godt af. Krydr med salt, peber og muskat.
    Tærtebunden tages ud og over bunden fordeles den godt afdryppede spinat.
    Dernæst kommes laksestykkerne i et jævnt lag ud over og der dryssses med persillen og dryppes med citronsaft.
    Æg, cremefraiche, salt, peber, muskat piskes sammen til en masse og hældes udover tærtefyldet.
    Kom tærten tilbage i ovnen og bag den ca. 30 min ved 180 grader, indtil den er fast og gylden.
    Læg evt. et stykke folie over tærten til sidst, så persillen ikke bliver brændt.

    Mere sulten?

    • Pastafad med kødboller (alt-i-en)
    • Shepherds pie
    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen