• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Barer og snitter

    Kakaosnitter med hindbær og kokos

    Af Louise | Leave a Comment

    Mors kakaosnitter med hindbær og kokos

    Kage er normalt ikke noget jeg spiser meget af, da jeg sværger til det syrlige.

    Dog elsker jeg at bage og bruger en enhver lejlighed til at prøve kageopskrifter af til andre.

    De her kakaosnitter er blevet bagt utallige gange af mor. Så nu var det vist tid til jeg lige fik fingre i dem. De er super hurtige og går rent hjem hver gang.

    [yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]

    Jeg havde lidt friske hindbær tilovers, så de blev most og afprøvet på et af hjørnerne, for det syrlige kan jeg ikke slippe.

    Og det var bestemt ikke sidste gang.

    Så hvis man er til det syrlige og bitre, sammen med det søde, så udskift marmelade med mosede hindbær og kom en 70% chokolade rundt om kanten - det er himmelsk.

    🍴 Opskrift

    kakaosnitter-med-hindbær-og-kokos

    Kakaosnitter med hindbær og kokos

    Print opskrift Pin opskrift
    Tilb. tid30 minutter minutter
    Antal: 16 styk

    Ingredienser

    • 3 æggeblommer
    • 75 g blødt smør
    • 105 g sukker
    • 180 g mel
    • 5-6 spsk hindbærmarmelade
    • 3 æggehvider
    • 180 sukker
    • 95 g kokos
    • 2 spsk kakao
    • 200 g mørk chokolade , 60%
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Rør æggeblommer, sukker og mel sammen og kom det bløde smør i.
    • Bland det hele godt sammen med fingrene, indtil dejen er ensartet.
    • Først ser det håbløst ud, men det skal bare varmes af fingrene og presses godt sammen.
    • Fór en lille bradepande med bagepapir og rul dejen ud i den i ca. 0,5 mm tykkelse.
    • Smør hindbærmarmelade ud over bunden i et godt lag, så det dækker.
    • Æggehvider og sukker piskes sammen til en tyk masse. Derefter kommes kokos og kakao i massen og det hele vendes godt rundt. Massen smøres ud over marmeladebunden.
    • Bages ved 175 grader, midt i ovnen, i ca. 30 min.
    • Tag kagen ud og lad den hvile 10 min i formen inden den forsigtig løtes over og køler af på en bagerist - stadig med bagepapir under sig.
    • Når kagen er afkølet skæres den ud i passende firkanter, hellere for små end for store.
    • ⅔ del af chokolade smeltes over et vandbad. Når det er smeltet tages gryden af varmen og den sidste ⅓ chokolade blandes i og smeltes.
    • Kakaosnitterne tages forsigtig med tommel og pegefinger og dyppes i chokoladen, så alle 4 sider dækkes. Lad dem tørre på et stykke bagepapir.
    • Serveres når chokoladen er størknet.

    Noter

    Hindbærmarmelade kan udskiftes med anden marmelade
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Lyonsnitter - opskrift på hindbærsnitte med makronmasse
      Lyonsnitter - hindbærsnitter med makronmasse
    • Nutellakage - opskrift på kage med nutella og chokolade
      Nutellakage
    • Nøddebar med chokolade - opskrift på glutenfri snackbar med chokolade
      Nøddebar med chokolade
    • Kage med havregryn og chokolade
      Havregrynsbarer med chokolade

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen