• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    Mini kager med Nutella

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Små, lækre mini kager med Nutella. Nutella hapsere med sprød mørdejsbund og fudgy nutellatop, som er perfekt til kaffen, fest eller reception, hvor du lige mangler den hurtige, nemme kage. Find opskriften her.

    Gå til opskrift Følg på Instagram Se kogebog

    Minikager med Nutella

    Små, lækre mini kager med Nutella. Nutella hapsere med sprød mørdejsbund og fudgy nutellatop.
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Tilb. tid25 minutter minutter
    Samlet tid35 minutter minutter
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    DET SKAL DU BRUGE

    • 1 bageform ca. 20x20 cm*

    Ingredienser

    Bund

    • 125 g smør, koldt
    • 175 g hvedemel
    • 25 g sukker
    • 1 tsk vaniljesukker
    • 1 æggeblomme
    • 1 spsk koldt vand

    Nutellatop

    • 180 g Nutella
    • 85 g mørk chokolade
    • 75 g smør
    • 50 g brun farin
    • 2 æg
    • 50 g sukker
    • 1 tsk vaniljesukker
    • 65 g hvedemel
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Bund

    • Bland mel og sukker sammen i en skål. Skær smørret i små tern og smuldr det i til du får grove krummer. Tilsæt æggeblomme og 1 spsk vand og saml dejen lidt uden at ælte.
    • Belæd en bageform 20x20 cm med bagepapir og pres dejen ud heri til en bund. Prik bunden med en gaffel og bag den ved 175 grader (varmluft) i ca. 10 minuttter.

    Nutellatop

    • Kom Nutella, mørk chokolade, smør og farin i en lille gryde og smelt ved lav varme. Køl det lidt af.
    • Kom æg, sukker og vaniljesukker og pisk det lyst og luftigt med en håndmixer.
    • Vend chokolademassen i og herefter mel og salt.
    • Hæld dejen på den forbagte bund, kom kagen i ovnen og bag ved 175 grader (varmluft) i ca. 20-25 minutter.
    • Lad kagen afkøle helt i formen inden, du skærer den ud.
    • Skær den ud i små “bites” a 2 cm eller ud i brownie-stykker (9-12 stk).

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

    Små kager med Nutella

    1, 2 .. 7! Jeps, de her minikager med Nutella er delt i små bidder, så ingen kan se, hvor mange du får snuppet løbende gennem dagen. Til festen. Eller den uendelig lange reception. Lige med en kop kaffe, en håndfuld af dem her og så er det bare at gemme dig ved bordet nede i hjørnet og hygge løs.

    Hvad med dessert, Louise?

    Skær kagerne i større stykker, du ved brownie-størrelse. Og sammen med en kugle is og en bakke af de første danske jordbær, så er den dessert klaret i weekenden og sommeren med.

    Ekstra fyld

    Lidt ekstra kræs? Kom ristede hasselnødder eller hakket chokolade i dejen. Mokka-smørcreme sprøjtet på toppen på mini kager med Nutella vil slet hellere ikke være dumt. Det samme med hindbærskum, hvis du er ude efter det friske pust.

    Flere kager med Nutella

    Vild med Nutella? Så skal du også prøve de her kager.

    • Nutella brownies med 3 ingredienser
    • Nutella Bites
    • Nutella Muffins
    • Nutellakage

    Mere sulten?

    • Citron Tiramisu
    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen