• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Chili Sin Carne - vegetarisk chili con carne

    Af Louise | Leave a Comment

    chilisincarne

    Da julesneen faldt i fredags, måtte der god, solid mad til at lægge bunden inden. Opskriften er fra siden "sæson for god smag" og her er kødet i den orginale ChiliConcarne udskiftet med en bunke grønsager, hvilke giver en lettere version, som er vegetarisk og er den perfekte mulighed for at få ryddet grønsagsskuffen.

    Lav en kæmpe portion og frys ned til de dage, hvor varm og krydet bare er en nødvendighed.

    🍴 Opskrift

    Chili Sin Carne - vegetarisk chili con carne

    Chili Sin Carne - vegetarisk chili con carne

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 4 pers.

    Ingredienser

    • 2 spsk olie
    • 2 hakkede løg
    • 2 fed finthakkede hvidløg
    • 3 stk grofthakkede gulerødder
    • 2 stilke hakkede bladselleri
    • 2 fintsnittede porrer
    • 2 grofthakkede peberfrugter
    • 1 squash i tern
    • 1-2 spsk spidskommen
    • 1 spsk stødt koriander
    • 2 tsk stødt chili
    • 1 stang kanel
    • 2 dåser hakkede tomater
    • 2 dl grønsagsbouillon
    • 1 spsk rødvinseddike
    • 1 dåse chili beans
    • Salt
    • Peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Svits løg og hvidløg i olien, tilsæt gulerødder og svits med 2 min. Bland alle andre grønsager og krydderier i i svits 3 min, inden hakkede tomater, bouillon og vineddike tilsættes.
    • Lad retten simre ved jævn varme i ca. 30 min. indtil grønsagerne er møre, men har bid.
    • Bønnerne blandes i med chilisaucen og retten varmes igennem og smages til.
    • Jævn evt. hvis den er for tynd.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

     

     

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen