• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Sødt bagværk

    Svenske Kanelbullar

    Af Louise | 6 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    "I al det uendelige snevejr, er det bedste tidsfordriv bagning. Opskriften her er et gammelt svensk udklip. Bollerne laves ligesom kanelsnegle, men er mindre fine i udformningen. Den korte side, skal ikke være mere en max. 20 cm i bredde og tykklse af den udrullede dej skal være noget tykkere end til

    kanelbullar - opskrift på svenske kanelbullar

    Svenske kanelbullar

    Svenske kanelbullar
    Print Email Pin
    Antal: 16
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 2 dl mælk
    • 55 g smør
    • 25 g gær
    • 50 g rørsukker
    • ½ tsk salt
    • 300 g mel
    • 55 g smør
    • 50 g rørsukker
    • 1 spsk kanel
    • 1 spsk perlesukker
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Smørret og mælken lunes i en kasserolle. Når smørret er smeltet og væsken er håndvarm kommes det i en stor skål og gæren smuldres i. Tilsæt salt og sukker.
    • Lidt efter lidt tilsættes melet, og dejen æltes til den er smidig - pas på den ikke bliver for tør. Kom dejen tilbage i skålen og lad den hæve tildækket i 45 min.
    • Imens laves fyldet. Smelt smørret på en pande og tilsæt sukker og kanel. Når blandingen er flydende tages den af varmen og står et par minutter og stivner let.
    • Rul dejen ud i en rektangel på 7 mm tykkelse. Den korte side skal ikke være for bred (det glemte jeg) Kom fyldet på dejen og rul den sammen som en roulade. Pølsen deles i 16 stykker, som enten kommes i muffinsforme af papir eller en bageform til muffins.
    • Pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker. Bages ca. 8-10 min ved 225 grader.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Peter

      juni 10, 2020 at 11:25 am

      Hej
      Jeg river 100 g marcipan i remoncen og den bliver himmelsk

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juni 11, 2020 at 11:15 am

        Hej Peter,

        Lyder absolut ikke dårligt - tak for tippet :-)

    2. julia jensen

      april 12, 2012 at 3:32 pm

      Hej!
      Havde du problemer med at lave fyldet? jeg kan overhovedet ikke få smørret og sukkeren til at hænge sammmen...
      Kagebagehilsner Jeanette fra Paradise
      ps det dufter super lækkert

      Svar
      • Loui

        april 13, 2012 at 5:18 pm

        Hej

        Nej, jeg havde godt nok ingen problemer - måske er dit smør blevet for varmt eller ikke varmet godt nok sammen med sukkeret.
        Det er vist lige mit bedste bud.

        Håber de kunne spises alligevel :)

        Mange hilsner
        Louise

    3. Sabine

      november 30, 2010 at 1:34 pm

      hvor ser de lækre ud!
      Sabine
      Sabinesverden.blogspot.com

      Svar
    4. Newyorkerbyheart

      november 30, 2010 at 12:42 pm

      Uhmm, altid et hit :-)

      Mange hilsner
      Birthe

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen