• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Baconlover

    Af Louise | 5 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Baconlover

    Baconlover

    Print Email Pin
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 500 g baconskiver
    • 500 g kalvogflæsk
    • 1 hakket løg
    • 1 fed finthakket hvidløg
    • 1 æg
    • 1 spsk rasp
    • 2 spsk hvedemel
    • salt
    • peber
    • 1 håndfuld barbecue pulver
    • 1 håndfuld revet ost
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Rør farsen med løg, hvidløg, salt, peber, hvidløg, løg, rasp og hvedemel. Den skal være meget fast.
    • Flet halvdelen af baconstrimlerne til en firkant på et stykke bagepapir. Sørg for de ligger tæt, så kødsaften ikke kan løbe ud senere. Imens steges resten af baconen sprød på en pande.
    • Kom farsen ud over baconnettet, så der cirka er 1 cm rundt i hele kanten fri.
    • Drys barbecue pulver ud over og dernæst revet ost og det sprøde bacon revet i mindre stykker.
    • Ved hjælp af bagepapiret rulles kødet til en rulle. Baconen skal være meget tæt i samlingerne. Kom evt. en ekstra stykke bacon over samlingen og vend den nedad.
    • Rullen kommes i en lille bradepande, et almindeligt fad af keramik fungerer ikke, da det ikke bliver varmt nok.
    • Kom rullen på næstøverste rille i ovnen og bag den ved 180 grader varmluft i 20 min. Skru op til 200 grader varmluft de næste 20 min.
    • Tag den ud og lad den hvile 5 min før udskæring. Drys evt. med mere barbecue før servering.

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Mere sulten?

    • Pastafad med kødboller (alt-i-en)
    • Shepherds pie
    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Karen Marie

      februar 19, 2013 at 2:38 pm

      Hej Loui,
      Har netop i dag fundet din blog og har allerede gennemrodet samt noteret samtlige opskrifter, der skal afprøves. Virkelig fed side, du har dig her!

      Jeg vil høre, hvad vil du servere til dette bacon-orgie? Jeg overvejer at lave det til min kæreste som overraskelse, og han er altså ikke meget for salat. Men hvad har du serveret til? :-)

      Karen Marie

      Svar
      • Karen Marie

        februar 19, 2013 at 3:32 pm

        Fik besvaret mit eget spørgsmål ved at læse det med kursiv ;-)

      • Loui

        februar 19, 2013 at 4:02 pm

        Hej Karen

        Tusinde tak - er rigtig glad for du kan lide min side :)
        Beklager det roder lidt med teksten, men efter jeg har flyttet domæne, er de ældre opskrifter ikke samme layout.
        Håber du får en ordenligt portion god bacon - kæresten bliver med sikkerhed lykkelig ;)

    2. Loui

      december 21, 2010 at 1:50 pm

      Kan også anbefales :D Nemt og genialt.

      Louise

      Svar
    3. Lise Lotz

      december 21, 2010 at 1:11 pm

      Den skal jeg have junior til at lave! Bacon rocks!

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen