• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller

    Luftige boller med græsk yogurt

    Af Louise | 12 Comments

    Boller med græsk yoghurt

     

    Jeg køber altid græsk yogurt i de store spande og der er altid en rest som er perfekt til bagværk.
    De her boller med græsk yoghurt bliver luftige og saftige med en let syrlig smag. Tilsæt evt. lidt mere sukker til bollerne, hvis du ikke er til det syrlige.

    🍴 Opskrift

    Luftige boller med græsk yogurt

    Print opskrift Pin opskrift
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Antal: 16 stk

    Ingredienser

    • 2,5 dl lunken vand
    • 3 dl græsk yoghurt
    • 50 g gær
    • 3 spsk sukker
    • 2 tsk salt
    • 100 g fuldkornshvedemel
    • 1 æg
    • 2 spsk olie
    • Hvedemel
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bland vand og græsk yogurt godt sammen og rør gæren ud heri.
    • Tilsæt sukker, salt og det grove mel. Det hele røres godt sammen til en grød.
    • Ægget og olie røres i dejen og hvedemelet tilsættes lidt efter lidt. Dejen skal ikke æltes endnu, den skal røres godt sammen.
    • Lad den hæve tilsækket i 15 min.
    • Ælt dejen godt igennem, tilsæt evt. lidt mere hvedemel.
    • Dejen kommes tilbage i skålen og hæver endnu 15 min, tildækket.
    • Del dejen i 16 stykker og form til boller, der placeres på en bageplade. Lad dem hæve tilsdækket i 45 min.
    • Pensl med sammenpisket æg og bag ved 200 grader i ca. 15 min.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

     

     

     

     

     

     

    Mere sulten?

    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost
    • Pizzatwistere
      Pizza Twister

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Emma

      marts 31, 2018 at 9:42 am

      Hej! Vil jeg kunne lave disse i en koldhævet version med fx 10-15 g gær i stedet for de 50 g?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 03, 2018 at 2:31 pm

        Hej Emma,

        Tak for dit spørgsmål.

        Ja, det kan du sagtens :-)

        Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål.

        Hav en dejlig dag.

    2. Hanne

      september 10, 2017 at 10:18 am

      Hej Loui
      Jeg laver jævnligt spinattærte med græsk youghurt. Står altid tilbage med en rest youghurt.
      Dejligt med en opskrift, hvor jeg kan bruge resten af den græske youghurt😊
      2 dl olie lyder af meget.Har du prøvet at bruge mindre?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 11, 2017 at 2:04 pm

        Hej Hanne

        Der er simpelthen en fejl i opskriften - der skal kun 2 spsk olie i bollerne :)

    3. Umm asmaa

      september 19, 2012 at 1:45 pm

      Er i gang med at bage dine boller nu, de er store, bløde og lækre... :) Tak for en dejlig opskrift...:)

      Svar
      • Loui

        september 20, 2012 at 5:56 pm

        Hej

        Velbekom - håber de blev rigtig gode :)

        Mange hilsner

        Louise

    4. Loui

      december 03, 2011 at 10:06 am

      Jeg har valgt ikke at skrive mængder på hvedemel i min brødopskrifter, da det er meget varierende alt efter type af hvedemel, gær, dej, æltning og temperatur.
      Dejen må aldrig blive tør, så tilsæt hvedemelet lidt efter lidt indtil konsistensen er "rigtig".

      Håber det var lidt hjælp.

      Mange hilsner

      Louise

      Svar
    5. Anonymous

      december 02, 2011 at 1:09 pm

      Hvor meget hvedemel skal i dejen?

      Svar
    6. Loui

      april 27, 2011 at 12:39 pm

      Det kan du også tro de er :)
      Ja, kender det godt. Har også lige haft en periode med ..uf.. købebrød og nemme løsninger.
      Men umm, duften af nybagt brød og solskin :)

      Louise

      Svar
    7. Newyorkerbyheart

      april 27, 2011 at 12:34 pm

      Hvor ser de lækre ud!! Jeg er gået helt i stå mht. bagning....

      Mange hilsner
      Birthe

      Svar
      • Kirsten Bentzen

        januar 04, 2022 at 5:11 pm

        Hvor meget hvedemel skal jeg komme i dejen?!

      • Louiogbearnaisen

        januar 05, 2022 at 7:06 pm

        Hej Kirsten,

        Jeg har valgt ikke at skrive mængden på hvedemel, da det varierer meget alt efter type af hvedemel, gær, dej, æltning og temperatur.

        Dejen må aldrig blive tør, så tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, indtil konsistensen er "rigtig".

        God bagelyst!

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen