Ingredienser
- 120 g hvedemel
- 60 g grahamsmel
- 60 g durummel
- 1 tsk groft salt
- 50 g rapsolie
- 50 g yoghurt 0, 5 %
- 1 dl vand
- 3 peberfrugter i forskellige farver
- 1 spsk tørret basilikum
- 100 g krydret pølse
- 4 æg
- 2 dl mælk
- 1 spsk majsstivelse
- Salt
- peber
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Ingredienserne til dejen samles og dejen stilles på køl i ca. 30 min.
- Smør et tærtefad og pres dejen ud heri. Prik huller med en gaffel rundt i hele bunden.
- Bunden bages ved 200 grader i ca. 20 min.
- Imens laves fyldet. Peberfrugter skæres i strimler og svitses på en pande til de tager farve, men stadig har bid. Krydr med basilikum.
- Pølsen skæres i passende stykker og steges sprøde på en pande. Kom dem på fedtsugende papir.
- Æg, mælk, majsstivelse, peber og salt piskes godt sammen.
- Når bunden er forbagt fordeles peberfrugt, pølse og æggemassen derpå. Bag tærten ved 200 grader i ca. 30 min, indtil den er gylden og fast.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Skriv en kommentar