• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Grov tærte med pesto, bacon og broccoli

    Af Louise | 2 Comments

    "En af mine absolutte yndlingstærter, som man bare aldrig går fejl af."

    🍴 Opskrift

    Grov tærte med pesto, bacon og broccoli

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    • 150 g hvedemel
    • 50 g durummel
    • 100 g grahamsmel
    • 1 tsk groft salt
    • 50 dl rapsolie
    • 50 g yoghurt 0, 5%
    • 1 dl vand
    • 2 spsk grøn pesto
    • ½ broccolihoved
    • 150 g bacon
    • 5 æg
    • 3 dl yoghurt
    • 150 g revet ost
    • Salt
    • Peber
    • Muskat
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • ngredienser til dejen blandes og dejen stilles på køl i min. 30 min.
    • Smør en tærteform og tryk dejen godt ud, lad gerne dejen hænge lidt ud over kanten. Tærtebunden stikkes med gaffel og forbages ved 200 grader i ca. 20 min.
    • Imens laves fyldet. Del broccoli hovedet i små buketter og skyl dem godt. I en gryde med saltet, kogende vand blancheres buketterne. Hæld vandet fra og skyl dem med koldt vand.
    • Baconen steges sprød og afdryppes på fedtsugende papir.
    • Æg, yoghurt, salt og peber og muskat piskes godt sammen.
    • På den forbagte bund smøres først pestoen ud i et jævn lag. Dernæst fordeles broccoli buketterne, baconen og halvdelen af den revne ost. Æggemassen hældes over og den anden halvdel af osten drysses over.
    • Bag tærten ved 200 grader i ca. 30 min, til den er gylden og fast.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

     

     

     

     

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Mette

      maj 13, 2012 at 1:03 pm

      Hej

      Det er en fantastisk blog du har fået lavet her.
      Jeg er sikker på at det ikke er sidste gang jeg besøger den og prøver en eller flere af din opskrifter.
      Jeg vil dog mener at 50 dl olie = 5 liter, er lige I overkanten, du mener vel 0,5 eller 1 dl ;-)

      Svar
      • Loui

        maj 17, 2012 at 9:47 am

        Hej Mette

        Tusinde tak :)
        Jo, det har du vist ret i ;) Den er lige smuttet..

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen