Ingredienser
- 75 g sukker
- 2 æg
- 100 g smeltet smør
- 100 g hvedemel
- 50 g kokosmel
- 1 tsk bagepulver
- Korn af ½ vanijlestang
- 100 g marcipan, revet eller i tern
- 250 g rabarber i tern
- 2 spsk sukker
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker skummende og hvidt. Pisk smørret i lidt efter lidt. Hvedemel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn blandes sammen og vendes i dejen. Dernæst vendes marcipan og ⅔ af rabarberne i dejen.
- Fordel dejen i en springform og kom den sidste del af rabarberne oveni. Tryk dem let ned. Drys med lidt sukker og bag kagen ved 170 grader i ca. 30 min.
- Serveres lun med flødeskum.
- Kan sagtens gemmes et par dage på køkkenbordet.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Loui
Hej Maiken :)
Tak skal du have, er dejligt med positiv respons. Ja, er lidt af en madnørd, så skønt du kan blive inspireret.
Håber du kan finde noget du kan bruge og få afprøvet :) Kom endelig med feedback.
Louise
Maiken
Hej Loui, har lige opdaget din blog og klikket lidt rundt - hold op du har været produktiv! Der er mange af opskrifterne i arkivet jeg har lyst til at prøve :) Super inspiration!
Mvh Maiken