Efter at have stirret på et glas peanutbutter i skabet i uendelig tider, skulle det bruges til noget. For på brød bliver det aldrig et hit hos mig.
Nu det var peanutbutter, lå det lige for at hoppe over på de amerikanske blogs og snuse lidt rundt.
Småkage-inspirationen her er fra Bakerella. Jeg brugte en crunch-peanutbutter, for lidt mere knas og for så lige at hæve dem til det vulgære, kom der chokoladecreme i halvdelen. De er hurtige, nemme og syndige, med et strejf af Snikers.
Ingredienser
- 180 g peanutbutter, den crunchede version
- 1 dl sukker
- 1 æg
- 100 g smeltet chokolade 56%
- 50 g hakkede, saltede peanuts
- Chokoladecreme efter smag
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Peanutbutter, sukker og æg røres godt sammen. Stil dejen i køleskabet i 30 min.
- Fugt hænderne og rul 20 kugler af dejen. Med en gaffel trykkes de flade på kryds og tværs. Bag dem ved 180 grader i ca 15-20 min. Når de er gyldne i kanten er de klar.
- Kagere afkøles på en bagerist.
- Version 1: Smelt chokoladen og dyp halvdelen af småkagen i og dernæst i hakkede peanuts. Lad den tørre på bagepapir.
- Version 2: Smør chokoladecreme mellem 2 småkager og tryk dem sammen. Dyp halvt i den smeltede chokolade og dernæst i peanuts. Lad dem tørre på bagepapir.
- Opbevares i lufttæt boks.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Loui
Hej
Tak, det var det også ;)
God jul :)
Mange hilsner
Louise