• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Frokost

    Madmuffins med mango og kylling

    Af Louise | 3 Comments

    Efter succesen med æble-og gulerodsmuffins, blev det til endnu en omgang madmuffins. Inspirationen til fyldet er hentet fra bogen: Muffins, mens dejen er egen opskrift. Som fremgangsmåden beskrev i bogen, kom jeg chutney på før bagningen. Dette har jeg dog i nedenstående opskrift rettet til efter bagning, da de ellers bliver meget klistrede og bløde og ikke "madpakke-venlige", som jeg jo gerne vil have dem.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Men ellers er mango og kylling i samspil med den lidt stærke mangochutney genial, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg har eksperimenteret med de her.

    Og så lige en lille bekendelse - jeg brugte færdigstegt kylling lige fra køledisken og det første glas mangochutney på varehylden. Ja, jeg springer også over hvor gærdet er lavest :)

    🍴 Opskrift

    Madmuffins med mango og kylling

    Muffins med mango, kylling og chutney

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 12 styk

    Ingredienser

    • 3,5 dl hvedemel
    • 1 dl grovmel, her er brugt Vinjett fuldkornsmel
    • 1 spsk bagepulver
    • 2 spsk honning
    • 1 tsk salt
    • 1 æg
    • 1 dl neutral olie, evt. rapsolie
    • 3 dl græsk yoghurt
    • 1 dl mælk
    • 150 g kylling i tern
    • 1 frisk mango i tern
    • 1 håndfuld hakket persille
    • Mangochutney
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Rør æg sammen med olien, honning, græsk yoghurt og mælk. Sigt hvedemel, grov mel, bagepulver og salt i og bland det hele godt sammen. Rør kyllingetern, mangotern og persille i dejen. Dejen kommes i smurte muffinsforme og bages ved 200 grader i ca. 20 min.
    • Afkøl dem 5 min. Serveres lune med en skefuld mangochutney i midten.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld
      Taco muffins
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • Madmuffins - muffins til madpakke og frokost
      Madmuffins

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Myfoodpassion

      marts 06, 2012 at 2:46 pm

      Lekkert. Disse var en spennende variant. Flott matblogg.

      Svar
    2. Piskeriset

      februar 23, 2012 at 7:21 pm

      Sikke en spændende idé - de ser superlækre ud! Håber jeg får prøvet dem en dag, for jeg er sikker på, at de ville vække glæde :-)

      Svar
      • Loui

        marts 01, 2012 at 8:44 am

        Tak :)
        Var lige en version der måtte prøves, da den var helt anderledes en almindelige madmuffins.
        Kan kun anbefale at prøve dem :)

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen