• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Sødt bagværk

    Scones med chokolade

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Scones med chokolade

    Den hurtigste vej til hjemmebag på en forårssøndag.

    Jeg har aldrig begivet mig ud i det berømte, engelske bagværk før - også kaldet scones. Og faktisk har jeg heller aldrig fået smagt scones før nu!
    Der er 100 måder at lave scones på og ligeledes hvordan de skal være. Men da jeg ikke har noget sammenlignings grundlag, hvilket kan være en ret rar ting nogle gange, var det bare at finde en opskrift.
    Men det kan man jo ikke bare, når man er madnørd, så jeg faldt i googlefælden og fik researchet lidt på hvordan perfekte scones er. Og hvordan er så det? Ja, det er jo lige det - har simpelthen konkluderet, at det må kræve en studietur til det britiske :)

    De her scones er en opskrift fra "Bolig-liv", den kan findes lige her. Jeg har lavet lidt ændringer i fedt- og sukkermængden, men ellers er den lige efter. Den flotte runde form, lavet med udstikker, skal der tænkes til - dog smager de ligeså godt rustikke.

    Spis dem med det samme - de bliver hurtig tørre, når de er bagt med bagepulver.
    Evt. kan de fryses og lunes i ovnen.

    _________________________________________________________________________________________

    Scones med chokolade

    Print Email Pin
    Tilb. tid20 minutter minutter
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 2,5 dl kærnemælk
    • 2 æg
    • 150 g blødt smør
    • 35 g sukker
    • 25 g bagepulver
    • 1 tsk vanijlesukker
    • 600 g hvedemel
    • 100 g hakket mørk chokolade
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet dej.
    • Form dejen til scones - firkantede eller runde.
    • Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 170 grader i ca. 20 min, til de er gyldne.
    • Spises nybagte - kan fryses.

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

     

    Mere sulten?

    • Citron Tiramisu
    • Mini kager med Nutella
    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen