• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Soyabagt laks med grøn salat med hvedekerner

    Af Louise | 4 Comments

    Fryseren er fuld af fisk efter en tur hjemme i marts og forbi far. Frisk fisk, der godt nok er blevet frosset ned nu, smager altså bare fantastisk, i forhold kølediskens udvalg. Ja, jeg er vist en smule forvænnet fra det nordjyske.
    Det er nok også en af grundene til min kærlighedsforhold til fisk - hvis det var en smule mere tilgængeligt skiftede jeg glædeligt mit kød ud med fisk.
    Nå, men nu har jeg jo fisk og endelig kan jeg få prøvet nogle af alle mine fiskeopskrifter af - for hold nu op der er mange af dem på lageret!

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Opskriften her er et udklip fra Fit Living. Som altid har jeg ændret i den og det er den version I får her. Laks og soya er altså genialt sammen - det fede, med det salte!  Jeg brugte resterne til næste dags frokost, hvor jeg hældte det sidste af soyadressingen over laksen og lod den marinerede i det, til næste dag. Ret godt!

    🍴 Opskrift

    Soyabagt laks med grøn salat med hvedekerner

    Soyabagt laks med grøn salat med hvedekerner

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 2 pers.

    Ingredienser

    Salat

    • 1 dl hvedekerner
    • 2 håndfulde babyspinatblade
    • 150 g semidried tomater
    • 2 spsk olivenolie
    • 1 bundt bredbladet persille
    • 2 snittede forårsløg

    Dressing

    • ½ dl soya
    • Saft af 1 lime
    • 1 spsk akaciehonning
    • Peber

    Laks

    • ⅓ dl lakseside eller 2 stykker laks
    • 2 håndfulde babyspinatblade
    • 1 bundt snittede forårsløg
    • ½ lime, saft + frugt
    • ½ dl hvidvin
    • 3 spsk soya
    • 1 tsk friskrevet ingefær
    • Peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Salaten

    • Kog hvedekernerne efter anvisning på pakken. Lad dem køle af. Rør kernerne med olivenolie og krydr med salt og peber. Bland spinatblade, persille, forårsløg og persille sammen med hvedekernerne.

    Dressingen

    • Ingredienserne røres sammen og dressingen smages til.

    Laksen

    • Fordel spinatbladene i bunden af et fad, sammen med forårsløg og hvidvin. Kom laksen ovenpå. Laksen dryppes med limesaft, soya og krydres med peber og ingefær. Skær limen i skiver og læg den øverst på laksen.
    • Kom laksen i ovnen ved 180 grader i ca. 10-15 min. 10 min hvis du vil have den rosa midten - 15 min hvis den skal være gennemstegt.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Signe Bach

      november 14, 2013 at 10:42 am

      Ser super lækkert ud Louise - vil jeg prøve at lave en af dagene! ;-)

      Svar
      • Loui

        november 14, 2013 at 12:05 pm

        Tak :) Den er også lækker :)

    2. Laura

      april 17, 2012 at 9:57 pm

      Hvor ser den laks bare vildt god og saftig ud - lige som den skal være ;-)
      Salaten med hvedekerner lyder også super god!!

      / Laura

      Svar
      • Loui

        april 20, 2012 at 10:18 am

        Hej Laura

        Tak :) Det er bestemt hellere ikke sidste gang det skal laves herhjemme.

        God weekend :)

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen