• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Tærter

    Grov tærte med blomkål, skinke og cheddar

    Af Louise | | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Grov tærte med blomkå og skinke

    Tærten her lavede jeg for et par uger siden, den er bare aldrig nået til bloggen. Mit nye objektiv har fyldt min hardisk til randen efter flere dag med leg. Så det krævede en oprydning i de sidte ugers billeder, hvilket resulterede i, at den her mægtige gode tærte dukkede op.

    Det er faktisk bare en ændret udgave af denne HER, som bare altid bliver vellykket.
    Lige om hjørnet venter de danske blomkål, og hold nu op jeg glæder mig til at sætte tænder i letkogte buketter med et drys salt. Og at, de vil gøre sig vældig godt i tærten her, er jeg slet ikke i tvivl om.

    Hvis du følger min FACEBOOK-side, ved du har jeg har gang i et brødprojekt af Chad Robertson. Hvilket jeg har været mildest talt ret dedikeret til. Det endelig brød er blevet bagt, så en af de nærmest dage fortjener det sit eget indlæg på bloggen. Indtil da, kan du senere se det færdige (helt fantastiske) brød på Facebook.

    Grov tærte med blomkål, skinke og cheddar

    Grov tærte med blomkål, skinke og cheddar

    Grov tærte med blomkål, skinke og cheddar
    Print Email Pin
    Antal: 6 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 grov tærtedej
    • ½ blomkål
    • 100 g skinketern
    • 1 håndfuld frisk basilikum
    • 1 dl græsk yoghurt 2%
    • 1 æg
    • 1 tsk dijonsennep
    • 100 g revet cheddar
    • 100 g revet mozzarella
    • Revet muskatnød
    • Salt
    • Peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Del blomkålet i små buketter. Kog dem i letsaltet vand i ca. 3 min - de skal have meget bid. Hæld vandet fra og skyl dem i iskoldt vand. Afdryp og afkøl.
    • Varm en pande med lidt olie og svits skinketernene herpå, indtil de tager farve. Tag dem af varmen og lad dem køle lidt.
    • Rør græsk yoghurt, æg, sennep, cheddar, mozzarella, salt, peber, muskat og basilikum sammen. Vend det med blomkål og skinketern.
    • Rul tærtedejen ud til ca. 0,5 mm, den må meget gerne være rustik.
    • Kom den på bagepapir og derefter den udrullede dej med bagepapir, i en tærteform. Siderne på dejen skal gerne hænge ca 7 cm udover kanten på tærtefadet.
    • Fordel fyldet på midten af tærtedejen og drys med lidt ost på toppen. Fold forsigtig siderne på dejen ind over fyldet, som en pakke.
    • Kom tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Tag tærten ud af formen og kom den tilbage i ovnen med bagepapiret. Bag den videre i ca. 20 min, indtil den er gylden og fast.
    • Lad den trække 10 minutter før servering. Server med masser af salat og gerne en kold øl ;)

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen