Kl. 17.00 igår kom det evige spørgsmål, når jeg er hjemme! Hvad skal vi spise? Hver gang jeg er her, tænker jeg at så skal vi bare have helt almindelig dansk mad og det klarer Mutter. Men lige omvendttænker Mutter, at nu er jeg hjemme, så skal vi have anderledes mad og så ved hun jeg tager over i køkkenet.
Så ja, det ender sjovt nok oftest med, at Mutter vinder, fordi jeg er lidt vanskelig om hvad jeg lige har lyst til. Så handler vi i al hast, jeg ender bag gryderne og Mutter skænker hvidvin ...og rydder op :) God fordeling.
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent den ultimative madplan, som du lige nu får gratis [/yellowbox]
Safransauce er en ret klassisk sauce til pasta, især omkring middelhavet. Udgaven her er nem, hurtig og smager fantastisk.
Safranen var jeg så heldig, at få helt fra det spanske, da min farmor opholder sig nogle måneder om året der. Men du kan finde safran i de fleste større supermarkeder og da du kun skal bruge 1 g, kan de fleste hvis være med prismæssigt. Hvis du ikke er glad ved tomater, så brug eventuelt peberfrugt eller svampe.
Min formiddag er blevet brugt med min mægtig skønne kusine og hendes nye bedste ven: En juicer! Sommerdage i det bedste selskab, solskin og med en kold, frisk juice er en vældig rar start på ferien :)
Lækker nem pastatret:
Ingredienser
- 2 fed finthakket hvidløg
- 200 g chorizopølse
- 3 dl madlavningsfløde
- 1 g safran
- 1 spsk finthakket frisk rosmarin
- 3 store tomater
- 2 spsk citronsaft
- salt
- peber
- 400 g frisk pasta
- Fetaost
- Frisk rosmarin
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Skær chorizoen i skiver og kom den på en panden sammen med hvidløg. Rist pølse og hvidløg godt.
- Tilsæt madlavningsfløde, safran og rosmarin og skru ned til jævn varme. Rør godt.
- Del tomaterne og fjern indmaden. Skær resten af tomaten i tern og kom dem i saucen.
- Rosmarin, citronsaft, salt og peber tilsættes og der smages til.
- Kom den nykogte, afdryppede pasta på panden og vend den med saucen. Smuldr fetaost og rosmarin over.
Mette
Ja, og jeg elsker at bruge chorizo i det varme køkken. Jeg kan anbefale en appetizer med chorizo som steges lidt til olie og krydderi er frigivet. Så i med lidt tørret frugt, f.eks. figen eller abrikos og et ganske lille skævt honning. Mums! Glæder mig til at prøve pasta retten.
Loui
Hej Mette
Det lyder godt nok vældig lækkert ! Den er hermed skrevet ned til snarlig afprøvelse ;)
God weekend
Mange hilsner
Louise
Jesper Hansen
Sådan, ser godt ud! Er kæmpe Pasta Fan, så den der skal jeg helt sikkert prøve!
/Jesper
Loui
Tak :)
Elsker også bare pasta, og kan kun anbefale at prøve den her opskrift :)
Louise