• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Frisk pasta med SAFRANSAUCE og CHORIZO

    Af Louise | 4 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Kl. 17.00 igår kom det evige spørgsmål, når jeg er hjemme! Hvad skal vi spise? Hver gang jeg er her, tænker jeg at så skal vi bare have helt almindelig dansk mad og det klarer Mutter. Men lige omvendttænker Mutter, at nu er jeg hjemme, så skal vi have anderledes mad og så ved hun jeg tager over i køkkenet.
    Så ja, det ender sjovt nok oftest med, at Mutter vinder, fordi jeg er lidt vanskelig om hvad jeg lige har lyst til. Så handler vi i al hast, jeg ender bag gryderne og Mutter skænker hvidvin ...og rydder op :) God fordeling.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent den ultimative madplan, som du lige nu får gratis [/yellowbox]

    Safransauce er en ret klassisk sauce til pasta, især omkring middelhavet. Udgaven her er nem, hurtig og smager fantastisk.
    Safranen var jeg så heldig, at få helt fra det spanske, da min farmor opholder sig nogle måneder om året der. Men du kan finde safran i de fleste større supermarkeder og da du kun skal bruge 1 g, kan de fleste hvis være med prismæssigt. Hvis du ikke er glad ved tomater, så brug eventuelt peberfrugt eller svampe.

    Min formiddag er blevet brugt med min mægtig skønne kusine og hendes nye bedste ven: En juicer! Sommerdage i det bedste selskab, solskin og med en kold, frisk juice er en vældig rar start på ferien :)

    Lækker nem pastatret:

    Frisk pasta med safransauce og chorizo

    Frisk pasta med safransauce og chorizo

    Frisk pasta med safransauce og chorizo
    Print Email Pin
    Antal: 2 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 2 fed finthakket hvidløg
    • 200 g chorizopølse
    • 3 dl madlavningsfløde
    • 1 g safran
    • 1 spsk finthakket frisk rosmarin
    • 3 store tomater
    • 2 spsk citronsaft
    • salt
    • peber
    • 400 g frisk pasta
    • Fetaost
    • Frisk rosmarin
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
    • Skær chorizoen i skiver og kom den på en panden sammen med hvidløg. Rist pølse og hvidløg godt.
    • Tilsæt madlavningsfløde, safran og rosmarin og skru ned til jævn varme. Rør godt.
    • Del tomaterne og fjern indmaden. Skær resten af tomaten i tern og kom dem i saucen.
    • Rosmarin, citronsaft, salt og peber tilsættes og der smages til.
    • Kom den nykogte, afdryppede pasta på panden og vend den med saucen. Smuldr fetaost og rosmarin over.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Mette

      juli 07, 2012 at 11:55 am

      Ja, og jeg elsker at bruge chorizo i det varme køkken. Jeg kan anbefale en appetizer med chorizo som steges lidt til olie og krydderi er frigivet. Så i med lidt tørret frugt, f.eks. figen eller abrikos og et ganske lille skævt honning. Mums! Glæder mig til at prøve pasta retten.

      Svar
      • Loui

        juli 07, 2012 at 12:00 pm

        Hej Mette

        Det lyder godt nok vældig lækkert ! Den er hermed skrevet ned til snarlig afprøvelse ;)

        God weekend

        Mange hilsner

        Louise

    2. Jesper Hansen

      juli 03, 2012 at 4:57 pm

      Sådan, ser godt ud! Er kæmpe Pasta Fan, så den der skal jeg helt sikkert prøve!

      /Jesper

      Svar
      • Loui

        juli 03, 2012 at 7:11 pm

        Tak :)
        Elsker også bare pasta, og kan kun anbefale at prøve den her opskrift :)

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen