• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Muffins og cupcakes

    Blommemuffins

    Af Louise | 8 Comments

    Og lav de her lækre blommemuffins med kardemomme, marcipan og mandelmel. Inden det var tid til, at tage hjem fra det Frederikshavnske i fredags, fik jeg lige bagt lidt fredagskage. Jeg er faktisk aldrig røget på cupcake- eller muffinsbølgen, da jeg bare bedre kan lide kager i store forme. Hvorfor? Jeg har absolut ingen anelse ;)

    Men jeg fik da fundet muffinspladen frem og det endte helt godt med dem her. Med både saft fra blommerne, marcipan og mandelmel bliver de mægtig svampede og lækre.
    Er du slet ikke til blommer eller kardemomme, så se tippet nederst i indlægget - der er masser af andre varianter.

    [yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]

    Selvom jeg stadig har ferie, er hverdagen bestemt begyndt igen. Så det bliver ikke mange kager i den næste tid, men istedet tager madpakken over på bloggen :)


    🍴 Opskrift

    Blommemuffins - opskrift på lækre muffins med blommer

    Blommemuffins

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 12 styk

    Ingredienser

    • 2-3 blommer
    • 1 spsk rørsukker
    • 1 tsk kardemomme
    • 120 g sukker
    • 150 g blødt smør
    • 3 æg
    • 80 g hvedemel
    • 50 g mandelmel
    • 2 tsk bagepulver
    • 60 g revet marcipan
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skær blommerne i små tern og drys dem med sukker og kardemomme.
    • Sukker og blødt smør kommes i en skål og piskes sammen. Det skal piskes luftigt og cremet - det tager ca. 5 minutter.
    • Tilsæt æggene et af gangen - pisk godt mellem hvert æg.
    • Mel, mandelmel og bagepulver blandes sammen. Sigt melblandingen i dejen og vend det i, til massen er jævn.
    • Herefter tilsættes marcipan og ⅔ del af blommestykkerne, som vendes i dejen.
    • Fyld dejen i muffinsforme og fordel de sidste blommestykker på toppen. Bag dem ved 180 grader i ca. 15-20 minutter.
    • Afkøles på en rist.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)


    Mere sulten?

    • Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske
      Hvid brownie med påskeæg
    • Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies
      Brownie Cookies
    • æblehorn
      Æblehorn med kanelsukker
    • nutella brownies
      Nutella brownies med 3 ingredienser

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Lene

      september 20, 2021 at 1:57 pm

      De ser lækre ud - kan de mon fryses og tages op om morgenen?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        september 22, 2021 at 1:50 pm

        Hej Lene,

        Ja, det kan du godt, men det er bedst, hvis du tør dem op ved stuetemperatur, så tag dem evt. op natten før, og så skal de bare lige lunes inden servering :-)

        Hav en skøn dag!

    2. Xenia

      august 31, 2012 at 11:23 pm

      Jah, jeg glæder mig til madpakkeinspiration! (ikke at kageopskrifter ikke også er herlige, men madpakker er nu bare mere praktiske i længden) :D

      Svar
      • Loui

        september 01, 2012 at 9:34 am

        Hej Xenia

        Ja, mangler også altid inspiration til dagligdagen - madpakker bliver bare alt for ofte kedelige :)
        Håber du kan bruge nogle af opskrifterne - der er ret mange på lager ;)

        God weekend

        Mange hilsner

        Louise

    3. Lone

      august 20, 2012 at 3:28 pm

      Mmm, de ser så lækre ud! Haps haps!

      Svar
      • Loui

        august 22, 2012 at 8:08 am

        De blev også revet væk ;)

    4. Monster

      august 20, 2012 at 11:21 am

      Sikken en kærkommenopskrift! Elsker blommer og har været heldig at få en masse af min veninde! Elsker mandelmel i bagværk, sikken en lækker kombination! Tak for opskriften og håber du nyder ferien i det fantastiske vejr!

      Svar
      • Loui

        august 20, 2012 at 2:10 pm

        Tak og det kan du tro jeg gør :D
        Blommesæsonen er bare alt for kort, så det er bare med at få dem brugt :) En god undskyldning for lidt bagværk ;)

        God varm mandag

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen