• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Desserter og is

    Kaffe Parfait med hård nougat

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Kaffe er en ret vigtig del af min hverdag og lige nu skal det også gerne bruges i nærmest alt. Der er blevet drukket en del iskaffe gennem sommeren, så nu var det altså tid til en kaffeis inden min sommer går på hæld. Det blev så desværre ikke en is, men istedet en parfait. Ja, den der ismaskine......! Men her gjorde det slet ikke noget, for kaffe-parfait må være min nye yndlingsis :)

    Parfait er super nemt og kan ikke gå galt. Den søde, bitre is med knas er perfekt, som et alternativ til den almindelige vanilje eller chokoladeis. Server den som afslutning på en lækker middag eller måske en eftermiddagssnack i den lune weekend, som venter.

    Sammen med kaffeisen her, fik jeg også smidt en lakrids-is i fryseren. Den skal testes senere i aften, der skal bruges med familien, inden jeg smutter mod Århus igen.


    Kaffe Parfait med hård nougat

    Kaffe parfait med hård nougat

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 4 pers.

    Ingredienser

    • 4 past. æggeblommer
    • 50 g sukker
    • 3,5 dl piskefløde
    • 0,75 dl afkølet, stærk kaffe
    • 60 g valgfrie nødder, mandler, hasselnødder, valnødder
    • 80 g rørsukker
    • 1 nip groft salt
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Smelt rørsukker på en varm pande, til det bliver gyldent. Tilsæt nødder og rør rundt i sukkermassen, til det hele hænger godt sammen. Tilsæt salt og hæld karamellen over på bagepapir. Lad den køle helt af.
    • Med en stor brødkniv hakkes nougaten groft.
    • Pisk æg og sukker luftig, hvidt og skummende. Det tager ca. 6-7 minutter med en håndmixer.
    • Pisk fløden til flødeskum.
    • Vend flødeskum i æggemassen og tilsæt kaffen. Kom den hakkede nougat i isen og vend det godt rundt.
    • Isen hældes på form og sættes i fryseren.
    • Tag den på 20 minutter før servering, så den når at blive lidt blød. Server med mørk 70% chokolade, hakket eller sauce.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Pavlova - marengsbund med flødeskum
      Pavlova kage med citron og mandler
    • Jordbærkage
      Jordbærkage
    • Glutenfri kage - nøddekage med marcipan og chokolade uden mel
      Nøddekage med marcipan og chokolade (uden mel)
    • Opskrift på hjemmelavde ispinde med saftevand - sodavandsis
      Hjemmelavede ispinde med saft

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Line

      august 19, 2012 at 10:54 pm

      Og så blev man så lige kaffe-is-sulten! Shit, den ser lækker ud!

      Svar
      • Loui

        august 20, 2012 at 2:07 pm

        Hej Line

        Den er også bare perfekt her i hedebølgen :) Man skal jo have sin kaffe ;)

        Mange hilsner

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen