Jeg er endelig nået op over dynekanten, efter efterårets første snue. Så lørdagen er blevet brugt på, at få indhentet lidt af ugens forsømte leg i køkkenet. Så glæd jer til imorgen, hvor der endelig kommer en lille opskrift ind.
Udover at få bagt lidt, fik jeg også afprøvet Odense Marcipans nye produkt, som de var så søde at sende mig en prøve på. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for deres produkter, og stort set altid bruger disse når det skal bages.
Som du kan se på nedenstående billeder, var det en færdig kransekage masse jeg fik fingrene i. Som mange nok tænker, er jeg ikke den store "færdig-produkt" fortaler! Og jeg var også ret spændt.
Men Odense Marcipan havde faktisk ramt plet lige med den her, for jeg er der noget jeg ikke gider -så er det, at lave kransekage-dej!! Jeg vil til hver en tid hellere proppe fingrene i mørdej!
Så ja, da jeg trængte til lidt forkælelse ovenpå ugen og kæresten er er fuldstændig vild med kransekage, skulle den prøves idag.
Det var bare at klippe hul i posen, presse den medfølgende tyl ud og sprøjte massen ud. Her blev det både til horn og til kransekagebunde med fyld (ikke afbilledet). Nemt.
Hornene blev bagt i 10 minutter, afkølet i fryseren i 15 minutter, dyppet i chokolade og tilbage i fryseren i 15 minutter.
De blev spist til en friskbrygget kop kaffe og varm kakao fra kæresten side. Konsistens var som hvis det var hjemmelavet og de blev perfekt brune. Jeg syntes de var lidt til den søde side, mens kæresten mente de var helt i top. Så det er nok en smagssag - jeg kan lide den der mandelsmag og blander gerne groft mandelmel i kransekagemasse, hvor han vil have dem helt enkle og søde.
Udover kransekagenmasse, lancerer Odense Marcipan også en kokosmasse og chokolademasse - så der er masser af muligheder, hvis du mangler bagværk i en fart.
Jeg bliver aldrig rigtig glad for færdigprodukter, men lige med kransekage-masse passer det mig mægtig godt. Man skal nok ikke begive så ud i et kransekagetårn, for så skal du vist fylde en indkøbsvogn - men til en hurtig bid til kaffe eller dessert, er det et rigtig godt alternativ :) Nogle gange skal det bare være nemt og det her er ret godt tip til weekenden.
Indlægget er sponsoret, men er ikke påvirket af samarbejdspartnere. Det er fuldstændig mig egen holdning til produktet.
Elsebeth
Den er både gammel og god! I flere år har jeg sendt et par stykker sammen med coktailbær og 70% chokolade til min datter i USA. Så laver hun kransekagekonfekt til den store guldmedalje, for det tager ingen tid.
Laura
Sjovt, jeg fik også sådan en tilsendt i sidste uge. Jeg glæder mig til at prøve den og har det ligesom dig med, at jeg ikke gider lave det selv - så er sikker på jeg også bliver fan ;-)!
Loui
Hej Laura
Er helt sikker på du bliver fan af den, for det er bare så meget nemmere. Glæder mig til at læse om din erfaringer med det :)
Mange hilsner
Louise