• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    Nem kransekage

    Af Louise | 3 Comments

    Jeg er endelig nået op over dynekanten, efter efterårets første snue. Så lørdagen er blevet brugt på, at få indhentet lidt af ugens forsømte leg i køkkenet. Så glæd jer til imorgen, hvor der endelig kommer en lille opskrift ind.

    Udover at få bagt lidt, fik jeg også afprøvet Odense Marcipans nye produkt, som de var så søde at sende mig en prøve på. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for deres produkter, og stort set altid bruger disse når det skal bages.

    Som du kan se på nedenstående billeder, var det en færdig kransekage masse jeg fik fingrene i. Som mange nok tænker, er jeg ikke den store "færdig-produkt" fortaler! Og jeg var også ret spændt.

    Men Odense Marcipan havde faktisk ramt plet lige med den her, for jeg er der noget jeg ikke gider -så er det, at lave kransekage-dej!! Jeg vil til hver en tid hellere proppe fingrene i mørdej!

    Så ja, da jeg trængte til lidt forkælelse ovenpå ugen og kæresten er er fuldstændig vild med kransekage, skulle den prøves idag.
    Det var bare at klippe hul i posen, presse den medfølgende tyl ud og sprøjte massen ud. Her blev det både til horn og til kransekagebunde med fyld (ikke afbilledet). Nemt.

    Hornene blev bagt i 10 minutter, afkølet i fryseren i 15 minutter, dyppet i chokolade og tilbage i fryseren i 15 minutter.

    De blev spist til en friskbrygget kop kaffe og varm kakao fra kæresten side. Konsistens var som hvis det var hjemmelavet og de blev perfekt brune. Jeg syntes de var lidt til den søde side, mens kæresten mente de var helt i top. Så det er nok en smagssag - jeg kan lide den der mandelsmag og blander gerne groft mandelmel i kransekagemasse, hvor han vil have dem helt enkle og søde.

    Udover kransekagenmasse, lancerer Odense Marcipan også en kokosmasse og chokolademasse - så der er masser af muligheder, hvis du mangler bagværk i en fart.

    Jeg bliver aldrig rigtig glad for færdigprodukter, men lige med kransekage-masse passer det mig mægtig godt. Man skal nok ikke begive så ud i et kransekagetårn, for så skal du vist fylde en indkøbsvogn - men til en hurtig bid til kaffe eller dessert, er det et rigtig godt alternativ :) Nogle gange skal det bare være nemt og det her er ret godt tip til weekenden.

    Indlægget er sponsoret, men er ikke påvirket af samarbejdspartnere. Det er fuldstændig mig egen holdning til produktet.

    Mere sulten?

    • Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske
      Hvid brownie med påskeæg
    • Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies
      Brownie Cookies
    • æblehorn
      Æblehorn med kanelsukker
    • nutella brownies
      Nutella brownies med 3 ingredienser

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Elsebeth

      september 26, 2012 at 5:17 pm

      Den er både gammel og god! I flere år har jeg sendt et par stykker sammen med coktailbær og 70% chokolade til min datter i USA. Så laver hun kransekagekonfekt til den store guldmedalje, for det tager ingen tid.

      Svar
    2. Laura

      september 22, 2012 at 7:26 pm

      Sjovt, jeg fik også sådan en tilsendt i sidste uge. Jeg glæder mig til at prøve den og har det ligesom dig med, at jeg ikke gider lave det selv - så er sikker på jeg også bliver fan ;-)!

      Svar
      • Loui

        september 23, 2012 at 9:17 pm

        Hej Laura

        Er helt sikker på du bliver fan af den, for det er bare så meget nemmere. Glæder mig til at læse om din erfaringer med det :)

        Mange hilsner

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen