• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    Nutella Bites

    Af Louise | 26 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Overspringshandlinger gøres bedst i køkkenet for mit vedkommende, og de her projektskrivningsuger er ingen undtagelse.

    Først på ugen modtog jeg en skøn pakke fra "Princip", indeholdende en masse lækre produkter. Et af produkterne var kakao-smørepålæg, også kendt som nutella i min verden. Jeg sværger til den rigtige Nutella, men udgaven fra Princip var faktisk ikke helt gal. Den har en intens kakaosmag, hvilket gør den mere "voksen" og mere "rig" på smag.

    Efter at have smagt på den, vidste jeg præcis hvad den skulle bruges til! Nemlig disse Nutella Bites.


    Opskriften er opdateret maj 2025

    Nutella snitter

    Nutella Bites

    (Opskriften er opdateret maj 2025)
    Print Email Pin
    Antal: 16 stk
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 125 g smør, koldt, i tern
    • 50 g sukker
    • 150 g hvedemel
    • 1 nip salt
    • 1-2 spsk. koldt vand
    • 3 æg
    • 175 g sukker
    • 150 g Nutella eller andet chokolade-smørepålæg
    • 75 g hvedemel
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bland mel, sukker og salt i en skål.
    • Smuldr smørret i melblandingen, til det ligner groft sand. Saml dejen – tilsæt evt. 1-2 spsk. vand, hvis den ikke vil hænge sammen.
    • Beklæd en form på ca. 20x30 cm med bagepapir og tryk dejen ud i et jævnt lag (ca. 0,5 cm tykt). Prik bunden med en gaffel.
    • Forbag bunden ved 180 °C (alm. ovn) i ca. 15 minutter, til den er let gylden i kanterne.
    • Lun Nutella i mikroovn, så den bliver lidt blød.
    • Pisk æg og sukker sammen i 3–5 minutter, til det er lyst og skummende.
    • Vend lun Nutella i lidt ad gangen, og rør forsigtigt sammen.
    • Sigt melet i, og vend det i dejen.
    • Fordel Nutella-massen jævnt over den forbagte bund.
    • Bag videre i 25–35 minutter. Kagen er færdig, når overfladen er fast og let puffet, og midten kun giver let efter ved tryk.
    • Hvis kagen bliver mørk i kanterne, men er ubagt i midten, kan du dække den med lidt stanniol og bage videre.

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

    Mere sulten?

    • Citron Tiramisu
    • Mini kager med Nutella
    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Bodil toft

      juni 09, 2025 at 6:04 pm

      er opskriften på vej? Jeg tror jeg engang har fundet noget der minder om, men nu er den væææææk - Øv

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juni 19, 2025 at 10:49 am

        Den er tilbage igen :)

    2. Danielle

      marts 29, 2025 at 10:51 am

      Hvorfor er opskriften blevet fjernet? Kommer den igen?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 01, 2025 at 11:02 am

        Hej Danielle

        Ja, den kommer igen.
        Jeg er ved at teste den efter flere bøvlede med den. Det dur ikke, så jeg sikrer mig lige at opskriften fungerer 100%

        Mange hilsner
        Louise

    3. Amanda

      november 05, 2022 at 10:34 pm

      Hej :)
      Dejlig nem opskrift og den smager godt af nutella. Jeg har dog haft lidt problemer med at kagen er flydende inden i, lige meget hvor længe ekstra jeg giver den i ovnen.

      Har du nogle fif til hvordan jeg kan få den mere fast? Eller fortælle hvad jeg gør forkert? :)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        november 08, 2022 at 1:25 pm

        Hej Amanda,

        Hmm, der må jeg simpelthen blive dig svar skyldig - det har jeg aldrig selv oplevet.

        Prøv eventuelt at bruge en større form, så kagen ikke blive for høj - så er der større chance for at den bliver gennembagt. Eller hvis du har brugt varmluft, så skift til alm. ovn. En metalform kan også være en stor hjælp, så ovenen fordeler varmen bedre. Men ja, hvad det lige er, de ved jeg sørme ikke.

        Prøv igen og lad mig høre om resultatet!

    4. Anna

      september 19, 2022 at 8:55 pm

      Hej! Hvor mange personer svarer opskriften ca til?:)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 20, 2022 at 10:37 am

        Hej Anna,

        Uh ha, det er lidt svært at svare på - det kommer helt an på, hvor store stykker du skærer, hvor meget hver person spiser osv. men den bradepande jeg brugte var 40×30 😊

        Håber det kan hjælpe dig lidt på vej...

        Hav en super dag!

    5. Helga Jepsen

      august 04, 2021 at 3:23 pm

      Hejsa
      Jeg er utroligt skuffet over udkommet af denne kage, den smager blot af mel. Jeg har gjort som opskriften sagde, men alligevel er den blevet tynd som papir. Det er simpelthent for dårligt, nu har jeg spildt 1 af mit liv og mit sidste nutella

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 05, 2021 at 8:38 am

        Hej Helga,

        Beklager at resultatet ikke blev som forventet - det er så træls, når det sker!

        Jeg har ikke selv oplevet, at de fik en melet smag eller blev tynde i det - tværtimod! Så hvad der kan være gået galt, ved jeg ikke lige...

        Hav en fortsat dejlig dag!

    6. Louise

      maj 12, 2021 at 5:12 pm

      Er det alm ovn eller varmluft???

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 13, 2021 at 10:31 am

        Hej Louise,

        Det er altid alm ovn med mindre andet er nævnt i opskriften :-)

        God bagelyst!

    7. Leif Grau Christensen

      oktober 07, 2020 at 7:08 pm

      Min kage hæver ikke det mindste. Hvad kan det være. Jeg har fuldt opskriften 100 %

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        oktober 13, 2020 at 2:20 pm

        Hej Leif,

        Hmm det lyder mærkeligt...

        Æggene vil normalt få massen til at hæve, hvis du har pisket dem skummende og lyse med sukker. Så det ved jeg simpelthen ikke...der må jeg være dig svar skyldig....

    8. Bertram

      oktober 06, 2020 at 8:03 pm

      Hej har kagen fået nok hvis massen stadig væk er flydende inden i

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        oktober 14, 2020 at 11:29 am

        Hej Bertram,

        Nej, det har den desværre ikke...giv den lidt mere tid i ovnen næste gang og tjek f.eks. med en kødnål, om den er færdigbagt, inden du tager den ud af ovnen.

        God bagelyst!

    9. Christina

      juli 06, 2020 at 9:26 pm

      Kunne det fremgå bedre ved ingridienserne, hvad der skal bruges til hvad? Feks vedr mel, fremgår det egentlig kun i kommentarerne, hvor meget mel til hvilket lag :)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juli 07, 2020 at 3:25 pm

        Hej Christina,

        Opskriften er nu opdateret - håber det er lettere at se, hvad der skal bruges til hvad nu :-)

        God bagelyst!

    10. Hiba

      maj 26, 2019 at 2:04 pm

      Hej :) jeg har prøvet at piske æggene til en tyk hvid skummende masse, men det fungerer ikke så godt. Er det hele ægget jeg skal bruge eller er det kun æggehvide?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 27, 2019 at 3:30 pm

        Hej Hiba,

        Det er hele ægget, som skal piskes sammen med sukkeret 🙂

        Hav en fortsat dejlig dag!

    11. Annette

      februar 27, 2019 at 2:47 pm

      Hej med dig
      Kan kagen muligvis bages dagen før og stadig være god dagen efter? Skal den i så fald så opbevares i køleskabet eller stå ude overdækket indtil den skal serveres? :-)
      Hilsner fra Annette

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        marts 01, 2019 at 4:43 pm

        Hej Annette,

        Tak for dine spørgsmål til opskriften.

        Ja, du kan godt bage kagen dagen før. Den skal helst stå ude, ellers bliver bunden blød.

        Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

        Hav en dejlig weekend!

    12. Rebecca

      oktober 06, 2013 at 11:21 am

      Hej Loui,
      Tak for en masse inspiration til fremtidige projekter ;-)
      Jeg vil lige høre dig, skal der bruges 60g mel ved både trin 1 og 5 eller hvordan? :-)

      Mvh,
      Rebecca.

      Svar
      • Loui

        oktober 10, 2013 at 12:11 pm

        Hej Rebecca

        Velbekom - godt det kan bruges :) Nej, det er 150 g mel ved trin 1 og 60 g mel ved trin 5 :)

    13. kamilla

      april 27, 2013 at 10:43 am

      Hvor stor er bradepanden?? :)

      Svar
      • Loui

        april 30, 2013 at 7:36 pm

        Jaaa, tror den var 40x30 :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen