• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Marmelade og syltning

    Rød stikkelsbærmarmelade med vanilje

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Den røde stikkelsbærmarmelade smager af ren sommer og er perfekt i kakaosnitterne med kokos. som jeg bagte sidste uge.
    Da jeg rigtig gerne ville have den syrlige stikkelsbærsmag frem, brugte jeg mindre sukker. Men vil du bare gerne have en sød marmelade til en god nybagt bolle, så brug 200 g syltesukker. Ellers er opskriften jo ligetil, og giver en skøn portion stikkelsbærmarmelade til en kold oktober.

    I min iver over den gode marmelade, har jeg planer om en omgang hindbærsnitter bare med stikkelsbær. Men det må vente til weekenden, for lige nu står den på sygdomslære og jura i selskab med varm kaffe...
    Når jeg engang har kæmpet mig igennem de ret langhårede emner, trækker jeg en heldig vinder af gavekortet til Føtex (:


    Rød stikkelsbærmarmelade

     

    • 300 g røde stikkelsbær

    • 130 g syltesukker

    • 1 vaniljestang

    • 1 spsk atamon

    Kom stikkelsbær, syltesukker, vaniljestang og korn i en gryde. Kog det op og lad marmeladen koge igennem i ca. 10-12 minutter. Skum urenhederne væk.
    Tag vaniljestangen op og blend marmeladen med en stavblender (kan udelades)

    Skold sylteglas og skyl det med atamon. Kom den varme marmelade og vaniljestangen på glasset og luk det straks. Lad det få stuetemperatur inden det stilles på køl.

    TIP: Brug stikkelsbærmarmeladen i de her kakaosnitter med kokos

    Mere sulten?

    • Syltede rødløg
    • Abrikosmarmelade med citron
    • hjemmelavet løgkompot
      Løgkompot med timian
    • marmelade med bær
      Multi-marmelade // Solbær, ribs og jordbær

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen