• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Marmelade og syltning

    Syltede rødløg

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Hjemmelavede syltede rødløg er super nemt at lave selv, kan holde længe i køleskabet og smager skønt som både tilbehør til aftensmad og salat. Find den nemme opskrift på de bedste syltede rødløg her.

    Sus til opskrift Print opskrift
    Syltede rødløg
    Jump to:
    • Hvad skal du bruge syltede rødløg
    • Tilsæt mere smag til dine rødløg
    • Holdbarhed og opbevaring af syltede rødløg
    • Ofte stillede spørgsmål til syltede rødløg
    • Syltede rødløg

    Syltede rødløg er en kæmpe favorit herhjemme og forsvinder, som dug for solen. Heldigvis er de topnemme og hurtige at lave - og holder ret længe i køleskabet, hvis du altså kan lade dem stå!

    Hvad skal du bruge syltede rødløg

    Jeg bruger dem både, som tilbehør til aftensmad, i salater og som her til tapas eller ost. Det er de bare et must til. Men noget som er virkelig lækkert, du skal prøve det er den her: Kartoffelsalat med syltede rødløg og bacon.

    Jeg siger dig, du den kommer til at snige sig ind på madplanen igen og igen - især i grillsæsonen, hvor den klassiske kartoffelsalat måske lige skal varieres.

    Kartoffelsalat med rødløg og bacon

    Tilsæt mere smag til dine rødløg

    Det er super lækkert at spice syltede rødløg lidt op og de kan nemt varieres med krydderurter, hvis det lige skal være ekstra lækkert.

    Prøv at lave dem med krydderuter:

    • Timian
    • Rosmarin
    • Krondild

    Eller prøv med krydderier:

    • Hele peberkorn, for at give dem lidt mere kant.
    • Stjerneanis
    • Spidskommen


    Holdbarhed og opbevaring af syltede rødløg

    Opbevar dem i køleskabet, så holder de fint 3-4 uger. De mister lidt af den fine farve med tiden, men smager stadig skønt.

    Vil du forlænge holdbarheden kan du bruge atamon, men jeg er mere på du bare laver en ny portion, for det er ret nemt :)

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Ofte stillede spørgsmål til syltede rødløg

    Kan jeg bruge citronsaft i stedet for eddike?

    Nej, der får de ikke det samme smag, så det vil jeg ikke anbefale.

    Kan jeg lave syltede rødløg uden æbleeddike?

    Du skal bruge en eddike når du laver løggene, men du sagtens udskifte æbleeddike med en neutral eddike (lagereddike) eller anden eddike fx. hvidvinseddike eller rødvinseddike.

    Kan jeg lave syltede rødløg uden sukker?

    Ja, du kan bruge en sukkererstatning, men da den her opskrift er testet med almindelig sukkerlage, så vil jeg anbefale dig at finde en anden opskrift.

    Kan jeg erstatte sukker med honning?

    Ja, det kan du godt.

    Kan jeg bruge rørsukker i stedet for hvidt sukker?

    Jeps, det kan du sagtens.

    Hvilke glas skal jeg bruge?

    Bare et rent glas med tæt låg. Jeg har brugt et helt almindelig sylteglas fra supermarkedet til de her løg, men et patentglas er også super fint at bruge.

    Kan man genbruge lage fra syltede rødløg?

    Ja det kan du godt! har du spist dine rødløg før, at de er blevet for gamle, kan du koge hele din eddikelage op igen og genbruge den til en ny portion.

    Syltede rødløg

    Syltede rødløg
    Syltede rødløg er super nemt at lave selv, kan holde længe i køleskabet og smager skønt som både tilbehør til aftensmad og salat.
    Print Email Pin
    Forb. tid5 minutter minutter
    Tilb. tid5 minutter minutter
    Antal: 8 pers
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 4 rødløg
    • 2 dl æbleeddike , eller alm. eddike
    • 0,5 dl sukker
    • ¼ tsk salt
    • 2 stilke frisk timian, kan udelades eller udskiftes med fx. hele peberkorn
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Snit rødløg i fine skiver.
    • Kom æbleeddike, sukker og salt i en lille gryde.
    • Kog det op og rør til sukkeret er opløst.
    • Tilsæt rødløg og timian og kog det med ved jævn varme i ca. 1-3 minutter afhængig af, hvor sprøde/bløde dine løg skal være.
      Vil du have løg, som er helt sprøde, så undlad, at komme dem i gryden, men kom dem direkte i glasset og hæld lagen over.
    • Tag gryden af varmen og hæld løg og lage på et rent glas.
    • Lad de syltede rødløg trække min. 1 time før servering.
    • Opbevar i køleskabet - de kan holde sig ca. 3-4 uger.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Abrikosmarmelade med citron
    • hjemmelavet løgkompot
      Løgkompot med timian
    • marmelade med bær
      Multi-marmelade // Solbær, ribs og jordbær
    • hjemmelavet rød saft
      Hjemmelavet blandet rød saft

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen