• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Fyldte kalkunruller på grøntsags/spelt-bund

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Jeg ved godt vi kun lige er smuttet ind i december og allerede er godte-opskrifterne erstattet af sundhed... Men al det her snevejr, kulde og mørke blandet med en masse travlhed - det kræver altså et ordenligt skud vitaminer til kroppen.

    Opskriften her, er jo ikke rigtig en opskrift - bare dovenskab, da den kun krævet et skærebræt, kniv og fad! Det er lige til, at overskue og derfor ender min aftensmad ofte (okay, altid) sådan (:

    Speltkornene er tyske, da jeg altid får et lager af hvedekorn, speltkorn osv. fra min tyskepusher. De fås forkogte, så de kun skal koge 10 minutter og så er de åndsvage billige !

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Min mandag står på praktik i en ungdomsklub, hvor jeg skal have overbevist teenagerne om sundhed...! Ja, det bliver dælme en udfordring, så alle mine pædagogiske evner skal lige støves af.
    Er ikke helt sikker på jeg kan tage den nemme udvej og servere en sukkerbombe af kage - selvom kage jo altid virker (;

    Fyldte kalkunruller på grøntsags spelt-bund

    Fyldte kalkunruller på grøntsags/spelt-bund

    Fyldte kalkunruller på grøntsags/spelt-bund
    Print Email Pin
    Tilb. tid30 minutter minutter
    Antal: 2 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Kalkunruller med fyld

    • 2 kalkunsnitzler
    • 2 spsk flødeost med krydderurter
    • 50 g revet ost
    • ½ tsk chiliflager
    • salt
    • peber

    Grøntsagsbund

    • 1 porrer i tynde skiver
    • 1 gulerod i tern
    • ½ squash i grove tern
    • 6 blommer delt i kvarte
    • 1 dl speltkerner - forkogte
    • 3-4 stilke frisk timian
    • 2 stilke frisk rosmarin
    • 1 bouillonterning
    • 2-3 dl vand eller hvidvin
    • Peber
    • Salt

    Dressing

    • 4 spsk cremefraiche 9% eller 18%
    • 4 spsk flødeost med krydderurter
    • 2 spsk citronsaft
    • salt
    • peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Start med at snitte alle grøntsagerne og fyld dem i et stort fad. Tilsæt speltkorn, bouillon, væde, peber og salt. Bland det hele godt sammen,
    • Læg kalkunsnitzlerne på et rent spækbræt - bank dem jævn flade, hvis de ikke er det. Smør dem med flødeosten og fordel den revne ost ovenpå. Krydr med chiliflager, salt og peber.
    • Rul rullerne på den lange led og bind dem stramt med kødsnor eller en kødnål. Kom dem oven på grøntsagerne.
    • Fordel de friske krydderurter rundt i fadet. Kom fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20-30 minutter - indtil kalkunrullerne er gennembagte og risene er møre.
    • Rør creme fraiche, flødeost, citronsaft, salt og peber sammen til en dressing. Smag den til.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     


    TIP: Kalkun kan udskiftet med kyllingfileter eller fisk, såsom laks eller rødspætteruller.


    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen