• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Pizza med kartofler, grøn pesto og laks

    Af Louise | 3 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Pizza med kartofler, grøn pesto og laks - opskrift på hjemmelavet pizza

    Pizza er og bliver et hit - også herhjemme. Jeg er ret vild med det her fyld med kartoffel, pesto og laks. Det kan lyde skørt, men smager helt fantastisk.

    Vi lavede også den her hjemmelavede pizza i praktikperioden i ungdomsklubben fo at udfordre dem. Der blev da også rynket på næsen. Men det endte jo med, at en håndfuld unge faktisk kunne lide det.  Så indimellem er det godt, at blive udfordret.

    Btw.

    I julegave fik jeg en længe ønsket pizzaspartel af min far, som nu skulle afprøves. Jeg har i vældig lang tid haft en bagesten, men har haft evige problemer med at få pizzaer og brød ind og ud af ovnen.. Hvilket har resulteret i ret grimme hænder af brændmærker i den forbindelse.Pizzaspartlen var fantastisk og jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan jeg kunne leve uden.

    Nuvel.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

     

    Tilbage til vores hjemmelavet pizza:

    Jeg tilsætte lidt groft mel til pizzabunden i form af rugmel, da det er ret lækkert sammen med toppingen. Er du mere til den klassiske pizzabund, så følger du bare opskriften som den er.

    Og til fyldet: Prøv det af! Du får en frisk og let pizza, som dur både til frokost, aftemsmad og på madpakken. Skal det være ekstra grønt, så kast en håndfuld rucola på toppen. og dryps med ekstra pesto.

    Haps!

    Pizza med kartofler, grøn pesto og laks - opskrift på hjemmelavet pizza

    Grov pizza med grøn pesto, krydrede kartofler og laks

    Print Email Pin
    Antal: 2 pers.
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Dej

    • 1 pizzadej

    Fyld

    • 1 dl grøn pesto
    • 5-6 kartofler
    • 1,5 tsk salt
    • ½ tsk timian
    • 6 spsk olivenolie
    • Frisk kværnet peber
    • 100 g revet mozzarella ost
    • 2 kugler frisk mozzarellla
    • 100 g graved laks
    • Frisk basilikum
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Varm ovnen op til max. med bagesten eller bageplade i.
    • Vask og skræl kartoflerne. Skær dem i tynde skiver, gerne med et mandolinjern eller skarp kniv. Kom kartoffelskiverne i en sigte og drys med salt. Lad dem afdryppe i 20 minutter.
    • Pres kartoflerne fri for væde og kom dem i en skål. Hæld olivenolie, peber og timian i og vendt godt rundt.
    • Kom majsmel eller durummel på et bord og skrab dejen ud derpå. Del den i 2-3 stykker. Kom mel på en pizzaspartel eller bagepapir og hiv dejen ud i rund form derpå. Brug fingrene til, at forme en rustik pizzabund.
    • Prik bunden med en gaffel. Smør pesto ud på bunden, drys med mozzarellaost og halvdelen af den friske bøfmozzarella.
    • Kom pizzaen i den brandvarme ovn og bag den til bunden er sprød. Bagestenen i ca. 3 minutter, bageplade i ca. 5 minutter.
    • Tag den varme pizza ud.
    • Fordel resten af den friske mozzarella ud over.
    • Fordel den graved laks og frisk basilikum på pizzaen. Dryp med lidt pesto og friskkværnet peber.

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

    Pizza med kartofler, grøn pesto og laks - opskrift på hjemmelavet pizza

    Pizza med kartofler, grøn pesto og laks - opskrift på hjemmelavet pizza

    Mere sulten?

    • Pastafad med kødboller (alt-i-en)
    • Shepherds pie
    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Caroline

      september 26, 2015 at 3:06 pm

      Der mangler stadig væk en tekst om hvornår kartoflerne kommer på dejen..

      Svar
    2. Lone

      januar 18, 2013 at 8:39 pm

      Uhm, hvor lækkert, men mangler der ikke lidt tekst om, hvornår kartoffel skiverne skal på dejen?
      Venligst Lone

      Svar
      • Loui

        januar 20, 2013 at 7:54 pm

        Hej Lone

        Tusinde tak :) Du siger da vist noget, det får jeg fluks rettet - TAK :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen