• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Brownies

    NOUGAT-BROWNIE

    Af Louise | 4 Comments

    En tung, syndig og meget klæbrig sag - lige som en rigtig brownie skal være!
    Jeg havde en rest blød nougat liggende fra nytårsdesserten, så måtte jeg lidt i tænkeboks for, at få den brugt. 

    Jeg fik jo nogle poser med hasselnøddemel fra min skønne tyske pusher her i julen, og sammen med nougat var det jo perfekt til en brownie. Jeg lavede den lidt ud fra "pund til pund"-måden og ud kom, der en forrygende lækker sag (:

    Den skal skæres i ret små firkanter, da den er virkelig heavy og man skal være  hardcore, for at klemme mere end et enkelt stykke ned. Men så får du også syndighed for alle pengene ! - og sammen med en kop kaffe, ja, så er livet mægtig godt (:

    [yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]

    Brownien er røget med nordpå, men må lige vente et par dage før den bliver spist. For i dag står den nemlig på årets første fastelavnsbolle med flødeskum, creme og hele molevitten (:
    Så det kræver lige en tur rundt i det Frederikshavnske og en masse ærinder først, for at give lidt plads til herligheden.


    🍴 Opskrift

    Nougat brownie med hasselnøddemel

    Print opskrift Pin opskrift
    Tilb. tid20 minutter minutter
    Samlet tid20 minutter minutter

    Ingredienser

    • 100 g blød nougat
    • 100 g smør
    • 2 æg
    • 100 g sukker
    • 80 g hasselnøddemel
    • ½ tsk bagepulver
    • 2 spsk kakaopulver
    • 50 g hele hasselnødder
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kom nougat og smør i en lille gryde og smelt det ved svag varme. Lad det køle lidt af.
    • Pisk æg og sukker sammen til det er hvidt, skummende og tykt.
    • Bland hasselnøddemel, bagepulver og kakao sammen og vend det i æggemassen.
    • Tilsæt nougat/smør og vend det i sammen med hasselnødderne.
    • Hæld dejen i en form med bagepapir.
    • Bag brownien ved 180 grader i alm. ovn i ca. 20-30 minutter. Hold øje, den skal ikke blive gennembagt.
    • Tag brownien ud og lad den køle helt af inden du skærer i den.

    Noter

    Opbevar brownien i køleskabet. Den er bedst efter en dags tid.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske
      Hvid brownie med påskeæg
    • Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies
      Brownie Cookies
    • nutella brownies
      Nutella brownies med 3 ingredienser
    • Cheesecake brownie med brombær

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Heidi

      februar 23, 2014 at 4:25 pm

      Er formen en 20 x 20 ?
      Mvh Heidi

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 25, 2014 at 1:22 pm

        Ehh.. som vidt jeg husker, så er den :)

    2. Lotte

      februar 02, 2014 at 3:58 pm

      Det lyder jo helt fantastisk lækkert!! Kan man selv lave hasselnøddemel?? Er det kikke "bare" blendede hasselnødder?
      Glæder mig til at prøve opskriften!!
      Lotte

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 02, 2014 at 5:30 pm

        De er også himmelsk :) Jep det kan man sagtens. Bare blend hasselnødder. Hvis du vil have mel mere mere "nødde" smag, så rist evt hasselnødderne i ovnen og afskal dem før de blendes :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen