• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Frokost

    Æggesalat med avocado

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Lige nu er det ikke meget varm mad, som bliver spist herhjemme. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor, men jeg har for første gang i mit liv fået et crush på rugbrød! Okay, måske mest på topping til rugbrød..

    Så de sidste par dage har den stået alle udgaver af topping. Æggemadder med avocado, hummus med sprød skinke, hjemmelavet tun-, ægge- og hønsesalat, samt kartoffel med pesto og laks. Ja, når bare toppen er lækker, så kan selv den tørreste rugbrød blive god (:

    De forskellige salater kommer på bloggen henover weekenden. Så først æggesalaten, som er hurtig og god. I stedet for, at lave den på kun mayo eller fed cremefraiche (som ellers smager fantastisk), så bruger jeg i hverdagen ofte nogle af de fedtfattige produkter, og tilsætter i stedet most avocado, for at få den fede smag.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Min fredag skal gå med en hel del statistiklæsning og lige en forelæsning, før jeg kan kalde fredagen for weekend. Men så står den også på kaffe, kage og kat (:

    Æggesalat med avocado

    Æggesalat med avocado

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    • 3 kogte æg
    • 1 avocado
    • 2 spsk god mayo
    • 4-5 spsk skyr/kvark
    • 1 tsk karry
    • 1 spsk citronsaft
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • . Rør mayo, skyr, karry, citronsaft, salt og peber sammen. Smag til.
    • Mos avocadoen og bland den i dressingen.
    • Hak æggene groft og bland dem ligeledes i.
    • Smag til.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld
      Taco muffins

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Anne

      august 22, 2014 at 1:13 pm

      Super lækker idé med avocado!
      Hvor længe mon den kan holde sig i køleskabet ?
      Kunne være lækkert lige at kunne hive den frem til madpakken i løbet af ugen :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 25, 2014 at 6:54 pm

        Den kan sagtens holde sig nogle dage - men farven vil nok ændre sig pga. af avocadoen. Herhjemme er har den aldrig fået lov, at stå længe, så lig et præcis antal kan jeg ikke sige ;)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen