• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Snacks og appetizer

    Hjemmelavede tortillachips

    Af Louise | 2 Comments

    De sidste mange dage har jo budt på lækre toppings, som har givet en del rester. Både i sig selv og i diverse yoghurter og grøntsager. Og hvad bedre end, at lave en lille snack og få det hele udryddet inden en ny uge? 
    Det var i  hvert fald det min søndag eftermiddag bød på - i godt selskab med et stort krus... vand! Ja, en øl havde helt sikkert været mere passende (;

     

    Men chipsene er faktisk lidt snyd, da de ikke er lavet fra bunden. Til gengæld bliver de super lækre og kan krydres med lige det krydderi, som passer bedst. For ikke at glemme, at de er store og "robuste" til masser af dip! 

    Der er efterhånden kommet et tilforladeligt udvalg af tortillas-pandekager i supermarkederne og jeg kan bestemt anbefale, at prøve chipsene af en grov variant. Fibre på den sjove måde (:

    Jeg lavede lavede 2 dips til mine chips; en med græsk yoghurt, mangochutney og chili, samt en grov guacomole. Sidst nævnte får helt sit eget indlæg imorgen.


    🍴 Opskrift

    Hjemmelavede tortillachips

    Hjemmelavede tortillachips

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    • Tortilla pandekager, hvide eller grove
    • Olivenolie eller solsikkeolie
    • Groft salt
    • Valgfri krydderi - Eks. oregano, paprika, chili, revet parmesan m.fl
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Pensl pandekagerne med olie på begge sider.
    • Skær pandekagerne i 8 "lagkage" stykker og fordel dem på en bageplade med papir. De må ikke overlappe hinanden.
    • Drys med groft salt og det valgte krydderi. Kom bagepladen i ovnen.
    • Bag chipsene ved 180 grader varmluft i ca. 5-10 minutter. Hold øje, det går lige pludselig hurtigt!!
    • Når chipsene er gyldne og sprøde tages de ud og afkøles på en rist.
    • Spis dem lune eller kolde med dip eller som tilbehør til en salat.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)


     

     

    Mere sulten?

    • ostestænger - pizzaruller
      Ostestænger
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld
      Taco muffins
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Elsebeth

      februar 07, 2013 at 8:17 pm

      Og skal du bruge dem til dessert, steger du dem hele i olie og strør sukker og kanel på!

      Svar
      • Loui

        februar 07, 2013 at 8:33 pm

        Hej Elsebeth

        Uhm, det lyder som en god variant :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen