• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Snacks og appetizer

    Taco muffins

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Taco muffins er perfekte som appetizer eller på madpakke - og så er de nemme at lave med kun tortilla pandekager, som taco skaller og hakket kylling eller oksekød, som fyld. Få den lækre opskrift og video på taco muffins her.

    Sus til opskrift Print opskrift
    Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld

    Taco muffins, tortilla muffins, taco cups, taco skaller? Jeg var ude i en hel del overvejelser omkring navnet på de her fine, små mexicanske snacks.

    Jeg tænker, vi går med taco muffins.

    De helt nemme af slagsen - især, hvis du har en rest fyld fra et mexicansk aftensmadsgilde, som har været på madplanen en dag. Så er det bare at fylde op, bage og så er der geniale taco cups som appetizer, snacks til festen eller tacos på madpakken, som giver leverpostejmaden baghjul.

    Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld

    Taco muffins

    3 ingredienser og så er der muffins i mexicansk stil. Okay, du skal lige lave fyldet, men har du en rest, så bruger du blot den i dine tacomuffins.

    Tortillapandekager: Hvede, majs eller den grove udgave af tortillas kan fint bruges. Og finder du helt små tortillapandekager, så behøver du faktisk ikke dele dem inden, du kommer dem i muffinhullerne - der passer de fint, som en lille skål.

    Fyld: Jeg har brugt hakket kylling, grøntsager og masser af krydderier til mit mexicanske fyld. Men er du mere til hakket oksekød og knap så mange grøntsager, så kan du sagtens fylde det i de her taco muffins.

    Det samme med en vegetarisk udgave med enten plantefars eller bare ren grøntsager - det er også ret lækkert, som fyld.

    Ost: Vælg din favorit! Jeg blandede en omgang revet mozzarella med cheddar, men en klassisk tex-mex ost er også genial på toppen.


    Tip til tortillas

    Har du fået fingre i nogle lidt tykke eller stive tortillas, som brækker når du kommer dem i muffinhullerne?

    Giv dem 10 sek. i mikroovnen, så bliver de bløde og "foldbare", så du nemt kan komme dem i muffinshullerne til dine taco muffins.

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Fyld i taco cups

    Spis dem, som de er eller top dine taco muffins med ekstra fyld, hvis dine appetizers lige skal nå næste niveau. Der er masser af muligheder, men allerhelst skal det være noget frisk, sprød eller cremet, som skaber kontrast til de krydrede muffins.

    #1: 1 spsk creme fraiche, frisk koriander og limesaft er super lækkert.

    #2: 1 spsk creme fraiche og 1 spsk Pico de Gallo smager skønt

    #3: Mangosalsa og måske finthakket grøntsalat for ultimativ friskhed. En ananassalsa er også ret god.

    #3: 1 spsk creme fraiche og avocado i små tern vendt med frisk koriander og limesaft.


    Flere lækre mexicanske opskrifter

    • Tex-Mex snegle
    • Tortilla med laks og ærtehummus
    • Fajitas med kylling og peberfrugt
    • Grillet lakseside med mexicansk salat
    Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld

    Taco muffins

    Taco muffins
    Nemme og lækre tacos med fyld af krydret kød og toppet med ost. Perfekt som appetizers eller på madpakke.
    Print Email Pin
    Forb. tid20 minutter minutter
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Antal: 12 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    DET SKAL DU BRUGE

    • 1 metal muffinplade (12 stk)

    Ingredienser

    • 2 spsk olie
    • 300 g hakket kylling, eller oksekød
    • ½ mellemstort løg, i små tern
    • 1 fed hvidløg, finthakket
    • 1 peberfrugter, rød og gul, i tern
    • 2 tsk stødt spidskommen
    • 2 tsk paprika
    • 1 tsk oregano
    • ⅛ tsk stødt chili
    • Salt/peber
    • 250 g tacosauce, ca. 1 glas
    • 200 g tomatsauce
    • 3 store majstortillas
    • 100 g revet cheddarost
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Krydret kød til tacos

    • Varm olien op i panden og tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt og svits det i 1 minut.
    • Tilsæt hakket kylling (eller oksekød) og brun det hele godt af i ca. 5 minutter.
    • Tilsæt spidskommen, paprika, oregano, chili, salt og peber og svits det med i ca. 1 minut.
    • Kom tacosauce og tomatsauce panden. Lad det koge op under omrøring og skru herefter ned til svag varme. Lad det simre i ca. 10 minutter og smag til.

    Taco Cups

    • Skær tortillapandekagerne i trekanter i 4, så du får 4 trekanter af hver pandekage.
    • Fold tortillatrekanterne ned i muffinhullerne en metal muffinplade, så de skaber en kop.
    • Fordel ca. 2-3 spsk kød ned i hver tortilla og top med revet ost.
    • Kom pladen i ovnen ved 200 grader (alm. ovn) og bag i ca. 10-15 minutter til tortillapandekagerne er sprøde og osten er smeltet.
    • Tag dem og lad dem afkøle 5 minutter i muffinspladen. Vip dem herefter forsigtigt ud af formen.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • ostestænger - pizzaruller
      Ostestænger
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Maria Dorf

      oktober 08, 2024 at 7:59 am

      De ser spændende ud til madpakken.
      Har du erfaring med at fryse dem ned, og så tage det antal man skal bruge op om aftenen?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        december 10, 2024 at 1:40 pm

        Hej Maria

        Nej, det har jeg ikke selv prøvet.

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen