• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Snacks og appetizer

    Mysli-snitter

    Af Louise | 4 Comments

    Det er lige pludselig blevet vildt populært med barer i alle afskygninger og det er også verdens nemmeste mellemmåltid på farten.

    Jeg har ret traumatiske minder om diverse mysli-barer, da de i mine første diabetes år var et hit i light-versioner og i min madpakke!!
    Så de sidste 15 år har jeg bandlyst alle former for barer og klaret mig helt udmærket uden. Men nogle gange må man jo stå ansigt til ansigt - tand til bar med fortidens spøgelser.

    Opskriften er en pæn blanding af en håndfuld opskrifter jeg har haft liggende, så vi kan vist godt kalde det min opskrift. Den er hurtig, nem og klarer sig med de fleste former for fyld, som man kunne ønske.

     Og hvordan endte det skæbnesvanger møde så?

    Mysli-snitter og jeg bliver fantastiske venner hele næste uge! Vi skal nemlig hygge os gennem en hel del forelæsninger og huller i min mave.

    🍴 Opskrift

    Mysli-snitter - nem og lækker opskrift

    Mysli-snitter

    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid10 minutter minutter
    Tilb. tid25 minutter minutter

    Ingredienser

    • 1 æg
    • ½ dl grapejuice eller anden juice
    • 5 spsk rapsolie
    • ½ dl akaciehonning
    • 150 g havregryn
    • 60 g kokosmel
    • 60 hvedemel
    • 1 tsk kanel
    • ½ tsk bagepulver
    • 100 g abrikoser i små tern
    • 50 g rosiner
    • 50 g kokosflager
    • 25 g hakkede valnødder
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • 1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
    • 2. Rør det hele godt sammen til en jævn masse.
    • 3. Spred dejen ud på en bageplade med papir - den skal være cirka 1 cm i tykkelse.
    • 4. Kom mysli-pladen i ovnen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.
    • 5. Tag den ud og afkøl - skær pladen i passende barer.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • ostestænger - pizzaruller
      Ostestænger
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld
      Taco muffins
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Elise

      december 23, 2013 at 2:12 pm

      Er kokosmelet nødvendigt?

      Svar
      • Loui

        december 23, 2013 at 5:00 pm

        Hej Elise

        Nej, du kan sagtens udelade det :) Det kan evt. erstattes det med gryn.

    2. Ida

      april 13, 2013 at 4:59 pm

      Skal den afkøles på en rist, eller bare på pladen?(-:

      Svar
      • Loui

        april 15, 2013 at 4:18 pm

        De skal afkøles på en rist :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen