• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Søde tærter

    Mazarintærter med mascarponecreme

    Af Louise | 6 Comments

    2. udgave af weekendens kage - mazarinkage bagt i små tærteforme og pyntet til den helt store guldmedajle. Jordbærtærter er begyndt, at snige sig ind i bagerens vinduer og jeg har da også sat de første 10 næse-aftryk i længsel. Sådan en tærte er nemlig ret højt oppe på min kage-yndlings-liste.

    Men jordbærtærter kan også hurtigt blive meget, meget søde. Så hvad bedre end syrlige stikkelsbær og en mascarpone med vanilje og citron? Og et tyk lag 70 % chokolade?

    Jo, det smagte helt udemærket (; .... eller faktisk fuldstændig himmelsk !!


    Tsk tsk, som billederne så fint afslører; Chokolade der IKKE er tempereret ordenligt. Ja, det var kun for, at vise jer hvordan det IKKE skal se ud (; Slet ikke fordi jeg er en doven rad, som smelter chokolade direkte i gryden og ikke altid lige får smidt noget koldt chokolade i til sidst...

    [yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]

    Men det smagte nu godt og det berømte knæk var der skam (: Det gælder måske bare om, at smøre et tyk lag nok på..?

    🍴 Opskrift

    Chokoladesmurte mazarintærter med macarponecreme og stikkelsbærtop

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    • 1 mazarinmasse
    • 200 g mørk chokolade 70%
    • 200 g mascarpone
    • 3 spsk citronsaft
    • ½ vaniljestang
    • 1 håndfuld røde stikkelsbær
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bag mazarinerne efter anvisningen i opskriften. Køl dem af og tag dem forsigtig ud af formen.
    • Smelt chokoladen og temperer den
    • Smør toppen af mazarintærten med chokolade eller dyp hele bunden i chokoladen - du bestemmer.
    • Lad chokoladen på kagerne tørre på et stykke bagepapir. Sæt dem evt. i fryseren.
    • Rør mascarpone sammen med vanilje og citronsaft - smag til.
    • Kom en skefuld mascarpone på mazarintærte og top med stikkelsbær.
    • Server !

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
    [yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]

    Mere sulten?

    • Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske
      Hvid brownie med påskeæg
    • Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies
      Brownie Cookies
    • æblehorn
      Æblehorn med kanelsukker
    • nutella brownies
      Nutella brownies med 3 ingredienser

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Simone

      april 10, 2013 at 3:19 pm

      Uhm, hvor ser det bare godt ud :D

      Svar
      • Loui

        april 15, 2013 at 6:20 pm

        De var også Suuuuuper gode (:

    2. isbjörg

      april 09, 2013 at 11:14 am

      Øj... Hvis bare der dog tilfældigvis lå marcipan, vaniljestænger, citron, mørk chokolade og marscapone gemt i mit køkken lige nu!! ;-)

      Svar
      • Loui

        april 15, 2013 at 6:24 pm

        Det skal man altid have i sit køkken ;)

    3. Camilla

      april 09, 2013 at 9:19 am

      Trods den utempererede chokolade ser de nu ganske (læs: helt vildt) lækre ud :D

      Svar
      • Loui

        april 15, 2013 at 6:25 pm

        Yeah, de var også mægtige geniale :D ....Og chokoladen, den snakker vi ikke om ;)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen