• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    American pulled pork

    Af Louise | 9 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Pulled porkInden vi i lørdags drog til 25 års kanel-festivas havde Mutter sørget for lidt at stille sulten. Eller lidt? Vi fik da lagt bunden indtil flere gange med the all-time favorit; Pulled pork - bedre kendt som "trukket gris" herhjemme (;

    Den lækre basse blev selvfølgelig serveret med hvad der, der til hører, nemlig hjemmebagte burgerboller, coleslaw og syltede agurker - godt skyllet ned med en kold bajser.

    Var det ikke fordi min kjole skulle kunne lynes og kærestens skjorte knappes - ja, så havde vi helt afgjort fulgt Bette bror plan. Spis til du revner og lidt mere... Sofaen stod klar til, at tage imod de faldne aka. Bette bror (;

    Pulled pork

    American pulled pork

    American pulled pork
    Print Email Pin
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 2 kg nakkekam
    • 50 g brun farin
    • 50 g paprika
    • 2 spsk peber
    • 2 spsk salt
    • 1 tsk hvidløgspulver
    • 1 tsk løgpulver
    • 1 tsk røget paprika
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Alle krydderierne blandes i en stor pose.
    • Grisen kommes i og det hele gnides/vendes godt sammen.
    • Posen med det hele sættes i køleskabet til næste dag eller ca. 12 timer.
    • Næste morgen kommes grisen i en stegegryde og der hældes 3-4 dl vand ved.
    • Kom låg på og ind i ovnen ved 110 grader i 10-12 timer - vendes når halvdelen af tiden er gået.
    • Kødet skal have en kernetemperatur på 94 grader.

    Noter

    Alle krydderimængder er vejledende, de tages altid lidt på øjemål.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Pulled porkVi fik desværre meget strenge forbud mod, at snuppe resterne med hjem. Hmf!
    Men jeg har heldigvis allerede en bestilling på en omgang, lige om hjørnet. Og med 8 sultne gutter, ja, så skal der laves nok. Både til dagen og dagen derpå.

    Opskriften her er ren afskrift efter den min Mutter brugte (Hvor hun har opstøvet den henne ved jeg ikke). Hvilken opskrift jeg selv kaster mig over, er endnu ikke bestemt.
    Coleslawen lavede jeg sammen med min Bette bror. Og når vi er i køkkenet sammen kan det godt blive, ehm, en smuuule fjalet. Så hvad den indeholdt ved jeg faktisk ikke helt... Men find en god opskrift på coleslaw her.
    Burgerbollerne er alt for lækre og dem vi altid bager. Du finder opskriften på burgerbollerne her. Og de syltede agurker er her.

    Pulled pork

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Lene Petersen

      december 28, 2019 at 5:16 pm

      Hej Louise
      Jeg savner din gamle opskrift på pulled pork, det ser ikke ud som om du har den stående mere.
      Kan huske kødet skulle i saltlage, samt der var en kanon opskrift på både rub og chilimayo. HJÆLP
      Hilsen Lene
      PS Godt nytår

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 08, 2020 at 5:09 pm

        Hej Lene,

        Også et rigtig godt nytår til dig :-)

        Jeg tror ikke, det har været min opskrift, du har set, for jeg husker ikke lige, at jeg har haft en opskrift på pulled pork i saltlage 🤔

        Hav en skøn dag!

    2. Dan

      august 03, 2013 at 5:16 am

      kan næsten ikke undgå at sige at pulled pork må bestemt ikke have en kerne temperatur over de 71 grader, så bliver det alt alt for tørt

      Svar
    3. Trine Andersen

      maj 28, 2013 at 10:53 pm

      Jeg kan varmt anbefale brødrene price's opskrift på pulledpork, det er næsten altid den jeg bruger og det smager himmelskt

      Svar
      • Loui

        juni 04, 2013 at 12:25 pm

        Den må jeg lige researche på - den skal da prøves :)

    4. Charlotte

      maj 25, 2013 at 6:52 pm

      Uuuhm det ser SÅ lækkert ud! Jeg har endnu ikke turde kaste mig ud i at selv prøve at lave pulled pork, men på en eller anden måde ser din opskrift meget lettere og mere overskuelig ud end alle andre pulled pork opskrifter, jeg har set, så nu må jeg snart prøve ;)
      Forresten super flot blog du har dig, følger flittigt med :) Kig endelig forbi hos os :)
      Hilsen Charlotte (& Bettina)

      Svar
      • Loui

        maj 26, 2013 at 5:28 pm

        Det skal du prøve :D Det er så nemt og den passer bare sig selv - og så smager det jo helt fantastisk :)
        Tusinde tak :)

    5. Michael Andersson

      maj 25, 2013 at 9:22 am

      Uhm ja, trukket gris går man aldrig fejl af :-)

      Svar
      • Loui

        maj 26, 2013 at 5:28 pm

        Nope :D

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen