• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Pizza på pitabrød

    Af Louise | 2 Comments

    Pizza på pitabrød er favorit når du ikke lige har en tid til at bage rigtig pizza. Opskrift på hurtig pizza-pitabrød med skinke

    Sus til opskrift Print opskrift

    Pizza på pitabrød

     Det ender ikke altid som man planlægger. Det har min weekend været et pragt eksemplar på. Men jeg regner bestemt med, at søndagen kan rette lidt op på de løse ender. Dog får jeg lige pænt besøg til en kop kaffe og så skal der også indlægges en lur.


    For med en nabo, overbo og genbo, samt en fyldt festsal 20 meter væk, som alle fejrede sommervejret til tidlig morgen, ja, så kan det godt være lidt svært at sove... Men hva', god musik og glade mennesker (jeg måske i et par øjeblikke havde meget grimme tanker om), det er okay indimellem (:

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Tilbage til det, som det hele handler om; pizza! I går havde jeg ustyrlig lyst til pizza og når køleskabet ikke byder på gær eller færdig dej, så må man jo i fryseren efter pitabrød. Det er nok det ældste pizzatip, men det virker bare altid! Og sådan nogle små portionspizzaer er altså ret fine.

    Flæk pitabrødende og  fyld med dit favorit fyld og der er pizza pitabrød på 2 sekunder. 

    Dr er ikke så mange ben i den her pizza, det er bare lige ud af landevejen! 15 minutter efter er der pizza.

    Hov, forresten; Når jeg laver pizza på pitabrød bruger jeg aldrig tomatsauce på bunden, da jeg synes det bliver for "vådt". I stedet drypper jeg med lidt pesto bagefter.

    Og så er der bare vist bare at sige velbekom og snup en kold bajs til. Og til alle jer, som var til fest herude igår nat/morges; den her ultra nemme pizza er god til tømmermænd (;

     

    Pizza på pitabrød

     

     

    🍴 Opskrift

    Pizza på pitabrød

    Pizza på pitabrød

    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid5 minutter minutter
    Tilb. tid7 minutter minutter
    Samlet tid12 minutter minutter

    Ingredienser

    • 1 groft pitabrød
    • 100 g revet ost
    • 1 kugle mozzarellaost
    • 2-4 skiver god serrano/parmaskinke
    • 2 tsk tørret oregano
    • 2 spsk frisk oregano
    • 3 spsk grøn pesto
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Del pitabrødet i 2.
    • På den indvendige side af de 2 drysses med revet ost, oregano, skinke og til sidst frisk mozzarella.
    • Bag pizzaerne ved 225 grader i ca. 7-10 minutter.
    • Drys med frisk oregano og dryp med grøn pesto.
    • Server straks.

    Noter

    Fyldet kan varieres i det uendelige.
    Top evt. med rucolasalat - det er godt.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    Pizza på pitabrød

     

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Astrid

      december 27, 2013 at 11:35 pm

      Tør du pitabrødet op før du flækker det og kommer fyld på?

      Svar
      • Loui

        december 28, 2013 at 11:32 am

        Hej Astrid

        Ja, jeg havde det bare til at ligge ude 10 minutter. Evt. kan de ikke-frosne fra brød-afdelingen bruges :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen