Pizza på pitabrød er favorit når du ikke lige har en tid til at bage rigtig pizza. Opskrift på hurtig pizza-pitabrød med skinke
Det ender ikke altid som man planlægger. Det har min weekend været et pragt eksemplar på. Men jeg regner bestemt med, at søndagen kan rette lidt op på de løse ender. Dog får jeg lige pænt besøg til en kop kaffe og så skal der også indlægges en lur.
For med en nabo, overbo og genbo, samt en fyldt festsal 20 meter væk, som alle fejrede sommervejret til tidlig morgen, ja, så kan det godt være lidt svært at sove... Men hva', god musik og glade mennesker (jeg måske i et par øjeblikke havde meget grimme tanker om), det er okay indimellem (:
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Tilbage til det, som det hele handler om; pizza! I går havde jeg ustyrlig lyst til pizza og når køleskabet ikke byder på gær eller færdig dej, så må man jo i fryseren efter pitabrød. Det er nok det ældste pizzatip, men det virker bare altid! Og sådan nogle små portionspizzaer er altså ret fine.
Flæk pitabrødende og fyld med dit favorit fyld og der er pizza pitabrød på 2 sekunder.
Dr er ikke så mange ben i den her pizza, det er bare lige ud af landevejen! 15 minutter efter er der pizza.
Hov, forresten; Når jeg laver pizza på pitabrød bruger jeg aldrig tomatsauce på bunden, da jeg synes det bliver for "vådt". I stedet drypper jeg med lidt pesto bagefter.
Og så er der bare vist bare at sige velbekom og snup en kold bajs til. Og til alle jer, som var til fest herude igår nat/morges; den her ultra nemme pizza er god til tømmermænd (;
🍴 Opskrift
Ingredienser
- 1 groft pitabrød
- 100 g revet ost
- 1 kugle mozzarellaost
- 2-4 skiver god serrano/parmaskinke
- 2 tsk tørret oregano
- 2 spsk frisk oregano
- 3 spsk grøn pesto
Sådan gør du
- Del pitabrødet i 2.
- På den indvendige side af de 2 drysses med revet ost, oregano, skinke og til sidst frisk mozzarella.
- Bag pizzaerne ved 225 grader i ca. 7-10 minutter.
- Drys med frisk oregano og dryp med grøn pesto.
- Server straks.
Noter
Top evt. med rucolasalat - det er godt.
Astrid
Tør du pitabrødet op før du flækker det og kommer fyld på?
Loui
Hej Astrid
Ja, jeg havde det bare til at ligge ude 10 minutter. Evt. kan de ikke-frosne fra brød-afdelingen bruges :)