• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Salat og tilbehør

    Lilla spidskålsalat med ribssaft og pink ribs

    Af Louise | 1 Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Lilla spidskålsalat med ribssaft og pink ribs Jeg vil gerne undskylde på forhånd, men jeg flasher lige endnu en herlighed fra Naturbruget Vasen; det yndigste lilla spidskål. Er det ikke bare det pæneste pæne? (:

    Ja, jeg har godt nok haft klippekort til Vasen her i sommer, men alting er bare lidt lækre, når det kommer frisk fra marken og kvaliteten er i top. At man så kan finde skøn-herlighederne i regnbuens farver; lilla, gule, hvide gulerødder - lilla, grøn, hvis, gult blomkål, store grønne og lila glaskål og så videre, og så videre - ja, det er bare en kæmpe bonus.

    Min seneste last er de smukke ribs i røde, hvide og pink. De er lige til en perlekæde (;  Men mere om dem i næste uge, for de fortjener et helt indlæg for dem selv!

     Lilla spidskålsalat med ribssaft og pink ribs

    Salaten her er nem. Okay, det er den faktisk ikke, for det sværeste er at skaffe råvarerne på det danske marked. Men tag på tur i det danske land og baghaver, så er der guld i jorden. Saften jeg brugte til salaten er den hjemmelavede blandet rød saft fra forleden. Har du ikke sådan en på lager, så køb en almindelig god saft med masser af smag - helst meget koncentreret.

    Og så er det egentlig bare at blande samme og servere til grill eller små nyrøgede makreller. Eller frokost. Eller bare for syns skyld  - den er jo pæn (;

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    I dag ved jeg endnu ikke hvad menuen står på, for jeg er hevet ind som arbejdskraft til et bryllup. Og med en brudgom + det halve selskab, som taler tysk, så skal jeg lige have støvet mine spæde sprogkundskaber af inden for et par timer! Men mon ikke mad, drikke, smil og kærlighed klarer det meste på sådan en dag, jeg satser på det (; Jeg er ihvertfald klar på rester, slatter og glade mennesker ....som får en meget varm dag i deres lange gevandter!

    Lilla spidskålsalat med ribssaft og pink ribs

    Lilla spidskålsalat med rød saft og pink ribs

    Lilla spidskålsalat med rød saft og pink ribs
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 lilla spidskål
    • 8-10 radiser
    • 1 lille rødløg
    • 2 dl friske ribs, røde, pink, hvide
    • ½ dl blandet rød saft
    • ½ dl rødvinseddike eller hvid balsamico
    • Salt/peber
    • Evt. 1 bundt persille
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Snit spidskål og rødløg i fine strimler.
    • Skær radiserne i tynde skiver.
    • Bland saft, eddike, salt og peber sammen - smag til.
    • Hak persillen fint.
    • Bland alle ingredienserne sammen og vend ribsene i salaten.
    • Server straks.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Lilla spidskålsalat med ribssaft og pink ribs

    Mere sulten?

    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • Tabbouleh og krydrede oksekødsspyd
    • Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa - salat opskrift - salat bowl
      Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
    • Græsk salat - opskrift på middelhavnssalat med agurk, tomater og feta
      Græsk salat

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Elsebeth

      august 04, 2013 at 11:09 pm

      Det ser fint ud, og bare det så også smager godt. Det synes jeg nemlig ikke, de grønne blomkål gør.

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen