• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Fisk og skaldyr

    Luksus stjerneskud m. fuldfed dressing

    Af Louise | 6 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

     hjemmelavet Stjerneskud dressing

    Stjerneskud er muligvis den mest populære ret i Frederikshavn. Den kan ihvertfald købes langt de fleste steder - lige fra bageren til grillen. Fiskehandleren og slagteren. Ja, vil du have stjerneskud, så får du det smidt i nakken.

    Men det er altså også meget nemt, at lave det selv. Og nej, ikke med de der panerede fiskefileter fra køledisken - rigtig fisk, selvfølgelig (: Okay, det kan være lidt en udfordring syd for Limfjorden, hvor fisk har samme pris, som guld! Men så har du da en undskyldning for, at besøge lækre Nordjylland (;

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Vi spiste sådan en basse til Bette Brors fødselsdag i weekenden og så vil jeg egentlig ikke sige så meget mere om stjerneskud, da der vist ikke er så mange ben i at lave det. Høhø..
    Opskriften på min dressing, har jeg smidt ind og resten må du se dig til visuelt på billederne. Jep, der er service på i dag...
    Arh, lige en enkel bemærkning til dressingen. Den er fuldfed med både mayo, cremefraiche og fløde! I min verden kan den ikke laves fedtfattig uden at det går ud over smagen og bliver en helt anden dressingen. Så pønser du på sådan en light-udgave, så er det på eget ansvar - jeg vil ikke råde dig til det. Spis hellere en liter mindre dressing, så (:

     

    hjemmelavet Stjerneskud dressing

    Stjerneskudsdressing

    Stjerneskudsdressing
    Print Email Pin
    Forb. tid5 minutter minutter
    Samlet tid5 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • ½ dl mayo
    • 1 dl cremefraiche 18%
    • 4 spsk piskefløde
    • 2 spsk aspargsvand
    • 4 spsk rejevand
    • 1 spsk citronsaft
    • 1 spsk tomatpure
    • 1 spsk ketchup
    • 1 spsk worcestershiresauce
    • 2-3 dråber tabasco
    • ½ tsk paprika
    • 1 nip sukker
    • salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Start med at komme mayoen i en skål og tilsæt så cremefraichen, dermed undgåes det at mayoen klumper og ikke kan røres ud.
    • Tilsæt de øvrige ingredienser og smag dressingen til undervejs.
    • Kom dressingen i køleskabet og lad den trække min. 30 minutter inden servering.
    • Husk at smage den til inden servering.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    Mere sulten?

    • Laks en papilotte - laks i pakker i ovn
      Laks en papilotte
    • Laks i ovn - opsktift med grøntsager og asparges
      Laks i ovn med kartofler og grøntsager
    • Laks i ovn med rodfrugter
      Ovnbagt laks med rodfrugter
    • Lakseroulade opskrift - nem og lækker forret med røget laks, dildcreme og tilbehør - nytårs forret
      Lakseroulade

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Louise

      september 17, 2013 at 5:23 pm

      Uhm, hvor lækkert. Jeg lavede også stjerneskud i weekenden som snart kommer på bloggen. Lidt pudsigt :-)

      Svar
      • Loui

        september 17, 2013 at 8:50 pm

        Ej, hvor sjovt, men stjerneskud er altså også altid et hit :)

    2. Christina

      september 17, 2013 at 3:23 pm

      Hvor ser det bare lækkert ud. Uhm, kunne godt spise sådan et!

      Svar
      • Loui

        september 17, 2013 at 8:51 pm

        Tak - det er også bare guf :)

    3. TildeMa(d)

      september 17, 2013 at 12:30 pm

      Sikke et lækkert stjerneskud og serveret med Iceberg salat, som det hør sig til......Mums ;-)

      Svar
      • Loui

        september 17, 2013 at 1:21 pm

        Ja, helt klassisk stjernskud, ikke noget fancy over det - icebergen hører sig til :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen