• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Populære opskrifter

    Cremet hokkaido græskarsuppe med varme krydderier

    Af Louise | 3 Comments

    Cremet hokkaido græskarsuppe med varme krydderier
    Græskar er kommet for at blive - og det er ikke kun til pynt foran hoveddøren! I løbet af de sidste par uger har de orange/grønne banditter indtaget diverse supermarkeder. Helt sikkert med mange forbandelser fra både fragtmænd og butiksmedarbejdere... Ja, jeg har solgt min del af forbistrede, tunge, ikke-handige græskar i løbet af mine år ved kassen. Men nu er jeg bare den rare køber, som irriterende slænger det ene efter det andet op på disken. Halleluja, jeg kan mærke armmusklerne vokse... og det er bestemt ikke mine egne (; Okay, faktisk lidt. De græskar skal jo ligesom også hjem. Øv!

    Hokkaido suppe

    Well, plukkes skal de jo også. Så med hammer og mejsel det går. Og inden man får set sig om, så er der dræbt et græskar, smurt et køkken ind i græskar-snask og helt sikkert røget en finger eller 2.
    Men altså græskar er jo gode, ikke (:

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Suppen her er nem. Når du har fået fat i græskarkødet. Har du ikke dræbt din stavblender, så brug gerne den istedet for en blender. Det er bare nemmere. Og så skal suppen bare toppes op med cremefraiche, græsk yoghurt eller måske hytteost. Jojo, jeg er blevet en rigtig Arla-medarbejder (;
    Ellers så er der bare at smide en humpel brød ved siden af suppen og serveret, der er. Den perfekte efterårs treat.

    Hokkaido suppe

    🍴 Opskrift

    Hokkaido suppe

    Cremet hokkaido græskarsuppe med varme krydderier

    Print opskrift Pin opskrift
    Tilb. tid20 minutter minutter

    Ingredienser

    • 1 hakket løg
    • 1 fed hvidløg, finthakket
    • 1 hokkaido græskar, skrællet, i tern (ca. 1 kg)
    • 2 spsk olivenolie
    • 1 tsk stødt koriander
    • 1 tsk stødt spidskommen
    • 1 tsk stødt chili
    • 1 L grøntsagsboullion
    • Saft af ½ citron
    • 200 g flødeost
    • salt
    • peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Olien varmes op i en gryde. Løg, hvidløg og græskartern svitses.
    • Tilsæt krydderier og svits det hele i ca. 1 min.
    • Hæld bouillonen op i gryden og kog det hele op.
    • Lad suppen simre ved svag varme i ca. 15-20 min, indtil grøntsagerne er møre.
    • Hæld forsigtigt hele suppen op en blender.
    • Blend først det hele til en jævn suppe. Tilsæt flødeost, citron, salt og peber og blend igen til suppen får den ønskede konsistens.
    • Serveres toppet med cremefraiche, chiliflager og brøndkarse.

    Noter

    Prøv at tilsætte 1 spsk friskrevet ingefær til suppen.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Hokkaido suppe

    Mere sulten?

    • Asparges med butterdej og parmesan - nemme snacks og appetizers
      Asparges med butterdej og parmesan
    • Pizzatwistere
      Pizza Twister
    • Grøn karry - opskrift på laks i grøn karry
      5 nemme retter til aftensmad på under 30 minutter
    • Krydrede, marinerede spyd med oksekød - grillspyd med oksekød
      Græske spyd med oksekød

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Mads

      november 16, 2020 at 9:03 pm

      Super lækker og cremet suppe. Familien er vilde med den. Jeg kan evt. foreslå at drysse rugbrødstern der er ristet i ovnen med en smule olivenolie og flagesalt i suppen, gerne sammen med lidt ristede solsikkekerner eller græskarkerner. Det er ofte retten på vores vores kødfri dag. Så er det en suppe der er en restaurant værdig.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        november 23, 2020 at 5:45 pm

        Hej Mads,

        Tak for din kommentar og dejligt at høre, at suppen er et hit hos hele familien.

        Og tak for dine tips til at peppe suppen op - lyder godt nok lækkert med ristede rugbrødstern og kerner i - det må jeg prøve af herhjemme 😋

    2. A + K = ♥

      oktober 11, 2013 at 9:05 am

      Yum, hvor efterårslækkert!

      - Anne

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen