• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Sødt bagværk

    Dobbelt Chokoladesnegle

    Af Louise | 6 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Chokoladesnegle

    Et sparsomt billed kan jeg præstere af de her chokolade-bandit-snegle! Man skal åbenbart lade sådan et kamera op og det kommer altid bag på mig. Gang på gang. Pinligt mange gange....

    Naah, men jeg kan ikke rigtig få strømmen til, at løbe hurtigere. Så mens kameraet kommer til live nyder jeg det sidste af min fridag. Jeg får fint besøg imorgen, hvilket kræver forberedelse. For lur mig om min Mutter ikke forventer både vådt og tørt weekenden over og det skal hun få. Så fridagen har budt på velsmagende planlægning og turborengøring med runde hjørner. Efterfulgt af mit onsdagscrush; gammeldags rejemad (Mmm..) og nu bare zapning derud af i sofaen. Med kaffe og en snegl. Eller to.

    Jeg har jo som bekendt en tysk pusher, som endda bringer ud. Helt til Frederikshavn. Jojo (: Efter min kitchenguide om forskellen på kakaopulver, har jeg sukket  over det danske marked. Den sukken hørtes helt i det tyske.

    Og hvad der stod der så, da jeg kom hjem til det nordjyske sidste weekend? Jep! Hollandsk kakao. I 3 varianter! Mit mellemnavn er heldige asen (;
    Og siden hjemkosten har jeg jo været helt i vildrede. Altså luksusudgaven, for jeg kan slet ikke bestemme mig for hvad jeg skal give mig i kast med indeholdende kakao. Puuh, livet kan dælme være hårdt. Sneglene vandt opløbet denne gang, da jeg også havde store mængder Nutella på lager...selvfølgelig også pushervarer. Trylleri, og de almindelige kanelsnegle blev forvandlet til en dobbelt chokoladesnegl, som kan kurere selv den værste chokoladetrang.

    Men jeg må komme med en tilståelse, for jeg er ikke udpræget vild med almindelig Nutella andet end på frisk franskbrød. Så en anden gang vil jeg helt sikkert bruge et "voksen" chokoladesmørepålæg; lidt mere bittert, lidt mindre sødt. Men til den glade, søde tand er de her snegle spot on. Fuldstændig!

    Chokoladesnegle

    Dobbelt Chokoladesnegle

    Print opskrift Pin opskrift
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Samlet tid15 minutter minutter

    Ingredienser

    Dej

    • 50 g gær
    • 3 dl mælk
    • 1 æg
    • 50 g smeltet smør
    • 3 spsk sukker
    • ½ tsk salt
    • 2 spsk kakao
    • 1 dl mandelmel, valgfrit
    • 6-8 dl hvedemel

    Fyld

    • 1 dl Nutella eller andet chokolade-smørepålæg
    • 100 g groft hakkede hasselnødder + 4 spsk. til toppen
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kun mælken til den er lillefingervarm.
    • Smuldr gæren i en skål, hæld mælken i og opløs gæren
    • Tilsæt de øverige ingredienserne, men hold lidt af hvedemelet igen.
    • Ælt dejen sammen, mens hvedemelet tilsættes lidt efter lidt.
    • Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
    • Rul dejen ud til en rektangel på ca. 50x30 cm. Smør Nutella på pladen og drys med hasselnødder.
    • Rul dejen sammen til en pølse og skær snegle a 2 cm tykkelse.
    • Fordel snegle på en bageplade eller i store muffinsforme. Drys med hasselnødder.
    • Lad snegle efterhæve 20 minutter.
    • Bag chokoladesneglene 12-17 minutter ved 200 grader.
    • Afkøl på en bagerist og server lune.

    Noter

    Prøv sneglene med en mokka glasur.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Mia / Den Pæne Overflade

      november 22, 2013 at 12:24 pm

      WOW WOW WOW!
      Nutella og jeg er fuldstændig solgt! Jeg craver for vildt for snegle for tiden... Ved ikke hvorfor. Din version SKAL prøves!

      Svar
      • Loui

        november 22, 2013 at 8:09 pm

        Kender godt de der crush på nogle ting - snegle er helt sikkert en af de rare cravings ;)

    2. A + K = ♥

      november 21, 2013 at 11:13 am

      Årh! Sådan en måtte godt lige supplere min morgenkaffe.

      - Anne

      Svar
      • Loui

        november 21, 2013 at 11:25 am

        Så ville torsdagen også starte helt perfekt ;)

    3. Hvadskalvibage/Mette

      november 20, 2013 at 9:48 pm

      Nøj hvor ser de lækre ud. Har noget hjemmelavet nutella som skal bruges meget snart. Dette her er da ikke en dårlig ide :-)

      Svar
      • Loui

        november 20, 2013 at 10:30 pm

        Hej Mette

        Nej, vel ? ;) Er helt sikker på din Nutella vil være glad for en tur i disse snegle :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen