• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Salat og tilbehør

    Coleslaw til Pulledpork

    Af Louise | 1 Comment

    Coleslaw og pulled porkForåret har besøgt Århus i dag og jeg tog imod det med kyshånd og klapsalver. "Velkommen til. Bliv lige så længer du lyster. Gerne længere!" Med den ekstra, uventede portion energi foråret medførte har jeg nået alt på listen og mere til i dag. Både på studiet og hjemme. Hurra (:

    I weekenden nåede vi desværre ikke på Memphis Roadhouse, så den er til gode til næste weekend. Men kærestens næse var jo allerede sat højt efter trukket gris og snask, så gode råd var dyre. Der er jo lige det, at sådan en bandit tager flere uger før den er færdig. Okay, så døgn. Timer, i hvert fald. Det havde vi bestemt ikke, med mindre det var morgenmad i bedste svinestil vi længtes efter. Det er jeg så godt nok helt sikker på også var faldet i særdeles god jord ;)

    Well, som meget fin på den, var jeg slået tilbage til rugbrødsmadder med spegepølse. Lidt gris var der da så.. Kæresten derimod smilte skummelt og drog afsted på togt. For at vende stolt tilbage med ét styk præ-kogt gris! Ja, lur mig om han ikke tog fusen på mig, for den havde jeg skam ikke lige set komme. Bevares, der findes jo alt i verden - færdiglavet. Men pulled pork på 25 minutter, den var jeg ikke snublet over med min fisefornemme mad-næse i sky ;)

    25 minutter var lieg præcis mere end rigeligt til en omgang coleslaw. Ikke med hjemmelavet mayo, flere timers marinering eller mandolinskåret strimler. Nææ, bare en god solid utålmodig-version. Med skjult hytteost. Bare fordi jeg er afhængig og smider det i alt.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Ikke mere pulled pork for denne gang. I stedet er jeg i fuld gang med, at lægge hovedet i rette folder og tænke "Restaurant Day". Det er netop det emne min gruppe har fået tildelt til projektledelse, så de her dage står på ren mindmapping om mad og store, vilde ideer :)

    Hvad det ender med, ja - måske en Loui&bearnaisen restaurant ;)

    Coleslaw og pulled pork

    🍴 Opskrift

    Nem Coleslaw til Pulled pork

    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid6 minutter minutter

    Ingredienser

    • ½ spidskål
    • 3-4 gulerødder
    • 1 dl cremefraiche, 18%
    • 0,5 dl god mayo
    • 1 dl hytteost
    • 4 spsk æbleeddike
    • 1 spsk dijonsennep
    • 2 tsk sukker
    • 2 tsk salt
    • ¼ tsk cayennepeber
    • ½ tsk spidskommen
    • Peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Snit spidskålen meget fint og riv gulerødderne groft.
    • Bland alle ingredienserne sammen til en dressing og smag til.
    • Smag til igen - husk at smag til!
    • Vend spidskål og gulerødder i dressingen.
    • Lad coleslawen trække min. 30 minutter, gerne længere.
    • Server til pulled pork og kold øl.

    Noter

    Spidskål kan udskiftes med hvidkål.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Coleslaw og pulled pork

    Mere sulten?

    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • Tabbouleh og krydrede oksekødsspyd
    • Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa - salat opskrift - salat bowl
      Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
    • Græsk salat - opskrift på middelhavnssalat med agurk, tomater og feta
      Græsk salat

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Fru Kofoeds Køkken

      februar 17, 2014 at 10:49 pm

      Hehe,han var ikke så nem at snyde ham kæresten hva? :-) Lyn-coleslaw bliver det også tit til herhjemme når tålmodighed og tid ikke rækker. Det smager jo stadig skønt, selvom en hjemmerørt mayo altid er den bedste base!

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen