Foråret har besøgt Århus i dag og jeg tog imod det med kyshånd og klapsalver. "Velkommen til. Bliv lige så længer du lyster. Gerne længere!" Med den ekstra, uventede portion energi foråret medførte har jeg nået alt på listen og mere til i dag. Både på studiet og hjemme. Hurra (:
I weekenden nåede vi desværre ikke på Memphis Roadhouse, så den er til gode til næste weekend. Men kærestens næse var jo allerede sat højt efter trukket gris og snask, så gode råd var dyre. Der er jo lige det, at sådan en bandit tager flere uger før den er færdig. Okay, så døgn. Timer, i hvert fald. Det havde vi bestemt ikke, med mindre det var morgenmad i bedste svinestil vi længtes efter. Det er jeg så godt nok helt sikker på også var faldet i særdeles god jord ;)
Well, som meget fin på den, var jeg slået tilbage til rugbrødsmadder med spegepølse. Lidt gris var der da så.. Kæresten derimod smilte skummelt og drog afsted på togt. For at vende stolt tilbage med ét styk præ-kogt gris! Ja, lur mig om han ikke tog fusen på mig, for den havde jeg skam ikke lige set komme. Bevares, der findes jo alt i verden - færdiglavet. Men pulled pork på 25 minutter, den var jeg ikke snublet over med min fisefornemme mad-næse i sky ;)
25 minutter var lieg præcis mere end rigeligt til en omgang coleslaw. Ikke med hjemmelavet mayo, flere timers marinering eller mandolinskåret strimler. Nææ, bare en god solid utålmodig-version. Med skjult hytteost. Bare fordi jeg er afhængig og smider det i alt.
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Ikke mere pulled pork for denne gang. I stedet er jeg i fuld gang med, at lægge hovedet i rette folder og tænke "Restaurant Day". Det er netop det emne min gruppe har fået tildelt til projektledelse, så de her dage står på ren mindmapping om mad og store, vilde ideer :)
Hvad det ender med, ja - måske en Loui&bearnaisen restaurant ;)
Ingredienser
- ½ spidskål
- 3-4 gulerødder
- 1 dl cremefraiche, 18%
- 0,5 dl god mayo
- 1 dl hytteost
- 4 spsk æbleeddike
- 1 spsk dijonsennep
- 2 tsk sukker
- 2 tsk salt
- ¼ tsk cayennepeber
- ½ tsk spidskommen
- Peber
Sådan gør du
- Snit spidskålen meget fint og riv gulerødderne groft.
- Bland alle ingredienserne sammen til en dressing og smag til.
- Smag til igen - husk at smag til!
- Vend spidskål og gulerødder i dressingen.
- Lad coleslawen trække min. 30 minutter, gerne længere.
- Server til pulled pork og kold øl.
Fru Kofoeds Køkken
Hehe,han var ikke så nem at snyde ham kæresten hva? :-) Lyn-coleslaw bliver det også tit til herhjemme når tålmodighed og tid ikke rækker. Det smager jo stadig skønt, selvom en hjemmerørt mayo altid er den bedste base!