• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Desserter og is

    Cookie Dough Ice-cream Sandwich

    Af Louise | 14 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Cookie Dough Ice-cream Sandwich

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 10 stk

    Ingredienser

    Cookie dough

    • 120 g sukker
    • 140 g farin
    • 140 g smør, stuetemperere
    • 1 æg, L
    • 240 g hvedemel
    • 1 tsk bagepulver
    • ½ tsk natron
    • 1 tsk salt
    • ½ tsk vaniljeessens/ekstrakt, eller vaniljesukker
    • 150-200 g valgfri chokolade, chips eller grofthakket

    Vanilje-is

    • 4 æggeblommer
    • 50 g sukker
    • 1 vaniljestang
    • 4 dl piskefløde
    • 2 æggehvider
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Cookie dough

    • Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
    • Tilsæt æg og pisk igen.
    • Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
    • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
    • Vend til sidst chokolade i dejen og bland det godt i.
    • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
    • For en lille bradepande (20x30cm) med bagepapir
    • Pres halvdelen af cookie dough ud bunden af den - dejen skal ca. være 0,5 cm i tykkelse.
    • Kom bagepapir over dejen og gentag med den sidste del dej.
    • Sæt bradepanden i fryseren i min. 1 time.

    Vanilje-is

    • Pisk æggeblommer, sukker og korn fra vaniljestangen tykt og hvidt - det tager ca. 5 minutter.
    • Pisk fløden til skum
    • Pisk æggehviderne stive.
    • Vend halvdelen af flødeskummet i æggesnapsen.
    • Vend derefter blandingen i resten af flødeskummen og bland det forsigtig sammen.
    • Vend til sidst æggehviderne forsigtigt i - pas på med ikke at slå luften ud.
    • Kom isen i en beholder og frys den i ca. 2 timer - den må ikke blive hård.

    Sandwich

    • Tag forsigtig de 2 lag cookie dough plader ud af formen og fjern bagepapiret.
    • For formen med bagepapir igen.
    • Læg det ene lag cookie dough i bunden af formen.
    • Hæld forsigtig den bløde vanilje-is ud over bunden og glat overfladen med en varm ske/spatel.
    • Kom det andet lag cookie-dough ovenpå isen og tryk det let sammen.
    • Film formen og kom den i fryseren min. 3 timer.
    • Tag forsigtig is-sandwichen op af formen - skær med en opvarmet kniv sandwich i ønsket størrelse.
    • Server straks.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    3 (4)Jeg behøver vist ikke sige ret meget mere, for titlen siger da det hele? Den ultimative is-sandwich er landet på bloggen!!

    Efter Carte d'Ors lækre event og nye is-varianter har jeg været ramt af en gal ispind.. Jeg har hovedet fuld af is, opskrifter og varianter - som bare venter på sommeren kommer frem fra sit skjul.
    Men heldigvis er det jo sådan, at man liiige er nødt til at teste eksperimenterne på forhånd - man skulle jo nødig servere en dårlig is når solen endelig brager frem ;)

    Cookie dough ice cream sandwich

    Så jeg har taget forskud på glæderne og lagt ud med kongen af is - i hvert fald i det amerikanske; cookie dough! Har du været dybt nede i en Ben&jerrys bøtte, har du måske smagt cookie dough varianterne? Ellers er det på tide.
    Det var da også denne variant, som jeg kastede mig ud i indtil jeg kom i tanke om de her sandwich, som ofte har drillet mig på det store internet. Så efter den færste liter almindelig is med cookie dough kugler røg i fryseren, blev resterne brugt til en håndfuld sandwich :)

    Cookie dough ice cream sandwich

    Som det kan skues på billederne, er mine cookie-bunde pænt ujævne. Mine geniale ide med at skære i frosne cookie-blokke var ikke en succes! Så den fremgangsmåde er streget i opskriften og erstattet af den "rigtige". Jojo, man kan ikke opfinde den dybe tallerken hver gang ;)

    Ellers er det bare min dej fra verdens bedste cookies. Til jer som endnu ikke er overbevist om at I overlever et råt æg, så brug et pastureriseret :)
    Isen er en ren vaniljesag. Faktisk en parfait, da ismaskinen åbenbart trækker sin ankomst i mit køkken i langdrag..tsk tsk. Men parfait er nu også forrygende lækker og behøver på ingen måde at blive "iset". Tro mig, jeg kunne ikke drømme om, at rende i pendulfart mellem fryseren og sofaen i 5 timer. Nej, når isen er i fryseren, så må den passe sig selv ;)

    Så truer den nye uge og virker voldsom lang, så kan du jo passende bruge mandagaften på en omgang cookie dough is-sandwich. I fryseren med dem og desserten til fredagaften kan få dig ret hurtig gennem ugen. Bare et tip.

    ...Til den dovne;  opskriften på isen med cookiedough-stykker er på vej ;)

    Cookie dough ice cream sandwich

    Cookie Dough Ice-cream Sandwich

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    Cookie dough

    • 120 g sukker
    • 140 g farin
    • 140 g smør, stuetempereret
    • 1 æg, L
    • 240 g hvedemel
    • 1 tsk bagepulver
    • ½ tsk natron
    • 1 tsk salt
    • ½ tsk vaniljeessens/ekstrakt, eller vaniljesukker
    • 150-200 g valgfri chokolade, chips eller grofthakket

    Vanilje-is

    • 4 æggeblommer
    • 50 g sukker
    • 1 vaniljestang
    • 4 dl piskefløde
    • 2 æggehvider
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Cookie dough

    • Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
    • Tilsæt æg og pisk igen.
    • Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
    • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
    • Vend til sidst chokolade i dejen og bland det godt i.
    • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
    • For en lille bradepande (20x30cm) med bagepapir
    • Pres halvdelen af cookie dough ud bunden af den - dejen skal ca. være 0,5 cm i tykkelse.
    • Kom bagepapir over dejen og gentag med den sidste del dej.
    • Sæt bradepanden i fryseren i min. 1 time.

    Vanilje-is

    • Pisk æggeblommer, sukker og korn fra vaniljestangen tykt og hvidt - det tager ca. 5 minutter.
    • Pisk fløden til skum
    • Pisk æggehviderne stive.
    • Vend halvdelen af flødeskummet i æggesnapsen.
    • Vend derefter blandingen i resten af flødeskummen og bland det forsigtig sammen.
    • Vend til sidst æggehviderne forsigtigt i - pas på med ikke at slå luften ud.
    • Kom isen i en beholder og frys den i ca. 2 timer - den må ikke blive hård.

    Sandwich

    • Tag forsigtig de 2 lag cookie dough plader ud af formen og fjern bagepapiret.
    • For formen med bagepapir igen.
    • Læg det ene lag cookie dough i bunden af formen.
    • Hæld forsigtig den bløde vanilje-is ud over bunden og glat overfladen med en varm ske/spatel.
    • Kom det andet lag cookie-dough ovenpå isen og tryk det let sammen.
    • Film formen og kom den i fryseren min. 3 timer.
    • Tag forsigtig is-sandwichen op af formen - skær med en opvarmet kniv sandwich i ønsket størrelse.
    • Server straks.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Cookie dough ice cream sandwich

    Mere sulten?

    • Pavlova - marengsbund med flødeskum
      Pavlova kage med citron og mandler
    • Jordbærkage
      Jordbærkage
    • Glutenfri kage - nøddekage med marcipan og chokolade uden mel
      Nøddekage med marcipan og chokolade (uden mel)
    • Opskrift på hjemmelavde ispinde med saftevand - sodavandsis
      Hjemmelavede ispinde med saft

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Tina vangsgård

      juni 07, 2021 at 1:31 pm

      Lyder som en super nem opskrift - den skal helt sikkert afprøves.
      Jeg har et spørgsmål ang rå mel :
      Rå mel kan indeholde bakterier og det bør derfor opvarmes først før brug for at dræbe bakterierne. Dette kan gøres i ovnen eller i mikroovnen – lad melet køle bagefter før brug. Cirka 175 grader ovn og fordel melet på en bageplade (med bagepapir, så er det lette at flytte bagefter) og giv det 5-10 minutter i ovnen eller til melet rammer cirka 75 grader.
      Nu er jeg i tvivl om jeg skal varme melet op eller lade være ?
      Har du ført hørt om denne problemstilling med rå mel ?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juni 10, 2021 at 10:22 am

        Hej Tina,

        Jeg har aldrig arbejdet med rå mel, så der må jeg desværre blive dig svar skyldig.

        Håber du kan bruge opskriften på Cookie dough icecream sandwich :-)

    2. Cassandra Keldebæk Hansen

      august 05, 2019 at 11:07 am

      Hej skal kage dejen ikke bages kort inden ?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 05, 2019 at 12:32 pm

        Hej Cassandra

        Nej, dejen skal ikke bages til de her sandiwch :)

    3. Simone

      december 22, 2017 at 4:35 pm

      Er nødt til at spørge! hvor mange stk fik du lavet ud fra den portion der? 6 sandwich? :)

      Svar
      • Loui

        januar 04, 2018 at 1:08 am

        Hej Simone,

        Tak for dit spørgsmål.

        Jeg fik 10 stk ud af den portion.

        Jeg beklager, at det ikke er nævnt i opskriften.

        Hav en dejlig aften.

    4. Jane Binderup

      april 02, 2017 at 6:17 pm

      JAMEN DOG!!!! De her SKAL bare prøves i Villa Binderup i Cairo,Egypten, tak!!! ;)

      Svar
    5. Sarah

      april 04, 2015 at 7:38 pm

      Hold da op de ser gode ud.
      Bruger du stadig bagepulver og natron, når dejen ikke skal bruges til cookiesene, men til is og dermed ikke bages?

      Cookiesene er i øvrigt de bedste jeg nogensinde har lavet, tak for en super opskrift.

      Mvh Sarah

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 12, 2015 at 7:56 pm

        Hej Sarah

        Nej, det udelod jeg nu de, som du skriver, ikke skulle bages :)

    6. Jonathan

      november 07, 2014 at 5:17 am

      Hvor mange liter is er der brugt til portionen? Hvis man nu er en doven rad og køber isen.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        november 08, 2014 at 12:42 pm

        Hej Jonathan

        Bare en enkelt liter ;)

    7. Sine Smed

      marts 19, 2014 at 11:54 am

      Nøj de ser farlige ud ;-) Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har forstået alt den hype omkring Ben&jerry. Synes kvaliteten af isen er virkelig ringe. Tror jeg har prøvet 4 forskellige som stort set alle anbefaler. Er dog blevet skuffet hver gang.
      Så der er jo ikke andet for at man bare må lave isen selv ;-) Tak for den lækre opskrift!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 24, 2014 at 3:37 pm

        Det er de i den grad også!! Du må igang :D Har godt hørt det før sagt om B&J, men jeg må indrømme at jeg er svært begejstret :)

    8. Nadja - Cinnamon, please

      marts 17, 2014 at 6:03 pm

      Ma-ma Mi-a! Hold op hvor ser det overdrevet godt ud! Og så på en mandag - det burde være forbudt!

      Jeg tror snildt jeg kunne klemme én eller to ned lige her og nu!

      // Nadja
      cinnamonplease.blogspot.dk

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen