• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Sødt bagværk

    Gigantisk Kanelsnegl

    Af Louise | 4 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    gigantisk kanelsneglEller bare kanelsneglekage. Den virker ikke bare hver gang. Men er hver evig eneste gang. Har du fulgt med på de sociale medier. Altså bloggens, så lavede jeg også den lækre laban for et par uger siden. Men ak, den nåede at forsvinde før jeg fik knipset den til bloggen. Well, Well, så er man jo nødt til at bage den endnu engang. Kun fordi I ikke skal snydes... ingen andre bagtanker der ;)

    Jeg lavede en anden snoning denne gang, for at få fyldet lidt mere ud i dejen. Den første kan I se på Instagram og Twitter. Faktisk synes jeg den første var bedst efter min smag - hvorimod kæresten var "hands over head" på den her, hvor fyldet flød til alle sider.

    Opskriften giver en virkelig stor snegl eller 2 mellemstore. Jeg brugte ¼ ad dejen til et andet projekt den her gang og første gang lavede jeg 2 snegle af dejen. Så skal du bare have en, så halver opskriften.. Meen altså, sådan en snegl kan sagtens sove et par dage i fryseren. Lige indtil du har fået spist den første ;)

    gigantisk kanelsnegl

    Gigantisk Kanelsnegl

    Gigantisk Kanelsnegl

    Gigantisk Kanelsnegl
    Print Email Pin
    Tilb. tid25 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Dej

    • 5 dl sødmælk
    • 150 g smør
    • 50 g gær
    • 3 spsk sukker
    • 1 tsk kardemomme
    • ½ tsk salt
    • ca. 12 dl mel

    Fyld

    • 200 g smør
    • 100 g marcipan
    • 100 g sukker
    • 3 spsk kanel

    Top

    • 1 æg
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Dej

    • Lun mælk og smør i en lille kasserolle til det er lillefingervarmt (37 grader)
    • Smuldr gær i en stor skål og hæld mælkeblandingen over.
    • Tilsæt sukker, kardemomme og salt.
    • Kom melet i lidt af gangen, mens dejen æltes godt.
    • Hold gerne noget af melet tilbage, dejen skal være smidig og blank. Den må ikke blive for tør.
    • Dæk skålen til og lad dejen hæve 1 time.

    Fyld

    • Pisk smør, sukker, marcipan og kanel sammen til en jævn masse.

    Snegl

    • Rul dejen ud til en rektangel på ca. 0,5 cm tykkelse.
    • Smør fyldet ud i et jævn lag og rul dejen til en pølse.
    • Skær pølsen igennem på langs, så der fåes 2 lange strimler.
    • Twist/flet forsigtig de 2 strimler med hinanden, så du får 1 snoet, tyk strimmel. Pas på fyldet ikke falder ud, mens det gøres.
    • Rul strimlen om sig selv til en stor snegl.
    • Smør en rund form med høje kanter (eller beklæd med bagepapir). Brug evt. en stor springform.
    • Læg forsigtig sneglen heri.
    • Lad sneglen efterhæve 20 minutter.
    • Pensl med sammenpisket æg
    • Bag sneglen ved 200 grader i ca. 25 minutter.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    gigantisk kanelsnegl

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Selma

      august 19, 2016 at 10:38 am

      Wow det både lyder lækkert og ser absolut uimodståeligt ud! :D
      Jeg er desværre ikke lige marcipan-typen, så ville man evt kunne erstatte det med noget andet? :)

      Svar
    2. Fru Kofoeds Køkken

      april 06, 2014 at 9:09 am

      Kanelsnegl er nok min yndlingskage! Sikke en fristelse her på en højhellig søndag :-)

      Svar
    3. Sine Smed

      april 05, 2014 at 10:38 am

      Nøj den ser farlig ud den snegl ;-) Den kunne jeg godt spise et stort stykke af lige nu hehe.

      Svar
    4. Nadja - Cinnamon, please

      april 05, 2014 at 10:34 am

      Åh, mums! Det ser virkelig godt ud!
      - Den må jeg bage i påsken, og så skal der også lidt creme i (dobbelt op på snask).

      Og virkelig flotte billeder!

      // Nadja

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen