• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Brasede beder med æg

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Bagte rodfrugter

    Når vi når til søndag, så er der et fast ritual herhjemme; Tøm køleskabet. I løbet sådan en god uges tid kan jeg få skrabet en hel del bøtter, sølvpapirspakker og slatter sammen bagerst i køleren. Så inden det får hygget sig helt så meget, at der vokser grønne hår på, ryger det i søndagsmiddagen.Nogle gange bliver det bare rugbrødsmadder med rester andre gange pyt-i-pande. Sidstnævnte min favorit!

    Jeg har haft et par arbejdsdage, så efter at have fotograferet beder til den hel store guld medalje i fredags, samt fotograferet kylling lørdag, gemte køleskabet på en hel del små rester - allerede skåret og klargjort!

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Min søndag stod kun på fridag, så jeg tog kæresten under armen og brugte et par timer i biografens mørke med filmen "Hundredfods-rejsen" - En film man bliver mere end sulten af, skulle jeg hilse og sige!

    Så de nemme rester var helt perfekte at komme hjem til bagefter. Op på panden og et styk moderne "bras" - også kendt som brasede kartofler ;)
    Ej, det er altså godt - både i moderne, men skam også i den helt old school version.

    braset rodfrugter

    Brasede beder med æg

    Print Email Pin
    Tilb. tid30 minutter minutter
    Samlet tid30 minutter minutter
    Antal: 2 pers
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 2 rødbeder
    • 2 gul beder
    • 2 stribede beder
    • 2 kartofler / eller 2 gulerødder, jeg brugte hvide
    • Evt. 100 g kold, kogt kylling
    • 3 spsk olie
    • 1 tsk grov sennep
    • 3-4 stilke frisk timian /eller 1 tsk tørret
    • 3-4 æg
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skær alle bederne og kartoflerne i mundrette stykker.
    • Varm en pande op med olie og kom grøntsagerne på.
    • Svits dem ved høj varme et par minutter.
    • Skru ned til jævn varme, kom timianstilke på og lad det hygge sig i ca. 15-25 minutter (afhængig af størrelse) indtil de bliver møre, men stadig har bid.
    • Krydr med sennep, salt og peber.
    • Slå æggene ud i panden og bag dem til de er tilberedte - lad blommen være flydende.
    • Drys med lidt groft salt og server straks.

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

     

    Mere sulten?

    • Pastafad med kødboller (alt-i-en)
    • Shepherds pie
    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. katja valentina

      januar 29, 2016 at 12:32 pm

      jeg elsker dine billeder! Hvilken kamera og linse bruger du? :)

      Jeg har nemlig en EOS 500D, men synes ikke mine billeder bliver så skarpe ;(

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 29, 2016 at 12:50 pm

        Hej Katja

        Tusinde tak :)

        Jeg bruger et Canon 60D pt., men har før brugt et Canon 500D - og så bruger jeg et 50 mm 1.8 objektiv til de fleste af mine billeder.
        Ifh. skarpheden har jeg lavet nogle indstillinger i mit kamera, har fokus på blænde og lukketid, samt bruger et stativ.

        Om nogle uger starter jeg et madfotograferingskursus - måske det kunne være noget for dig :)

        Mange hilsner Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen