• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Køkken guide

    Sådan opbevarer du grønne asparges

    Af Louise | 8 Comments

    opbevaring - holdbarhed - grønne asparges (1)

    I maj og juni er det aspargessæson og den er kort. Alt for kort. Så når de endelig er her, de danske grønne asparges, så skal der købes stort ind og spises løs til den helt store guldmedalje. Desværre holder sådan et bundt asparges ikke sprødheden ret længe, hvis de bare smides ind i grøntsagsskuffen. Men der er råd, for du kan faktisk godt strække holdbarheden til et par uger. 

    opbevaring - holdbarhed - grønne asparges (1)

    1. Skær 1 cm af bunden af aspargsene.
    Du skal ikke knække dem af, som du gør ved tilberedning.

    opbevaring - holdbarhed - grønne asparges (1)

    2. Hæld koldt vand i et glas og sæt aspargsene i

    opbevaring - holdbarhed - grønne asparges (1)

    3. Kom en plastikpose løst over glasset, den skal ikke røre aspargsene.

    Kom glasset i køleskabet. Husk at skifte vandet.

     

    Ekstratip! Samme metode holder persilledusken frisk.

     

    Mere sulten?

    • Smuttede mandler - sådan smutter du mandler
      Guide: Sådan smutter du mandler
    • grydebrød med valnødder og tranebær - opskrift på brød - Louise Lyshøj
      Derfor er din dej faldet sammen og klistret
    • Guide til marengs
    • Sådan bager du med tørgær

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Annette Larsson

      april 24, 2018 at 11:52 am

      Kan man gøre det samme med de hvide asparges.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 27, 2018 at 9:48 am

        Hej Annette,

        Tak for dit spørgsmål.

        Du kan godt gøre det samme, men med hvide asparges synes jeg, at det fungerer bedre med et fugtigt viskestykke.

        Prøv det ad :-)

        Hav en dejlig forlænget weekend :-)

    2. Signe

      april 15, 2015 at 11:34 pm

      Det skal huske, rigtig smart. Og også rigtig flotte billeder til indlægget, du er altså virkelig dygtig. Er der mulighed for at booke et kursus hos dig?

      Svar
    3. Kristen

      april 15, 2015 at 11:33 pm

      Tak for tippet !

      Svar
    4. Anne-Marie

      april 15, 2015 at 4:50 pm

      Smart tip. Vi har selv asparges i haven, men det giver jo ikke alverden og de er faktisk bløde dagen efter. Så træls når man prøver at samle lidt sammen.

      Kh.
      Anne-Marie

      Svar
    5. Marianne Holst

      april 15, 2015 at 12:34 pm

      Uhh, glæder mig vildt til aspargessæsonen, for det er første år vi selv kan høste asparges. De første to år har vi bare kigget på de små toppe som voksede sig store.
      Men i år skal der smovses.

      Svar
    6. Fru Kofoeds Køkken

      april 15, 2015 at 11:38 am

      Nej, hvor smart! Det havde jeg aldrig tænkt på :) Mmm, nu har jeg helt lyst til asparges...

      Svar
    7. Lillian

      april 15, 2015 at 10:00 am

      Tak for tipset, det vil jeg gøre brug af næste gang jeg køber asparges.

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen