Køkken guide
Trips og tricks til både madlavning, bagning og opskrifter. Lær hvorfor dit brød ikke hæver eller hvordan du sikrer dig, dit rugbrød ikke bliver klægt når du bager.
Narrow your search:
- Ingen kategorier
-
Sukkerøjne
-
Guide: Sådan smutter du mandler
-
Derfor er din dej faldet sammen og klistret
-
Guide til marengs
-
Sådan bager du med tørgær
-
8 bagetermer, du skal kende (og følge)
-
Guide: Hvid hvede
-
Bag opskriftudvikling til Louiogbearnaisen
-
Derfor får du tørt og kedeligt brød og boller
-
Den ultimative madplan
-
Sådan fryser du dine cookies
-
Bjørn Teddy røremaskine
-
Forskellen på almindelig citroner og Meyer citroner
-
Sådan opbevarer du grønne asparges
-
Derfor bliver dit rugbrød klægt
-
8 simple tips til de perfekte brownies
-
8 klassiske fejl når du bager cookies
-
Køkkentip: Selvstående poser
-
Køkkentip: Madindpakning - giv din skål badehætte på
-
Min kaffekapselmaskine - fordele & ulemper
-
Cream of Tartar på dansk
-
Hvilken kaffemaskine kan brygge mig den gode kaffe?
-
Majskolber - sådan tilbereder du dem
-
Hvad er forskellen på kakaopulver?
-
Kitchen Guide: Ribs - røde, pink, hvide
-
Double-, single- and heavy cream på dansk
-
Shortening på dansk
-
Hvad er forskellen på den røde og blå krukke Amarena kirsebærsauce ?
-
Omregn US active dry yeast til dansk gær
-
Omregningstabel: FRA CUPS TIL GRAM
-
Sådan laver du selv "Self-raising flour"