Hvor er I rare. Jeg bukker og nejer og alt det der, over al den feedback jeg har fået på mit projekt. Tak! Men der er altså nogen jeg ikke vil takke, måske er det dig? Alle er mistænkt.
Henover natten har der været en krat-lusker forbi og kastet en pose ukrudtsfrø ind over min hæk, sået ukrudt i hele min forhave! I knæhøjde. Vi taler græsbuske, mælkebøtter og alt det andet trælse, som mine have-ekspertise ikke er nået til endnu. Jaa, jeg er stadig ny haveejer, men altså vi taler grønne, høje ting med blade.
Well, jeg synes bestemt ikke det er i orden. Og det gør hundesnuden heller ikke skulle jeg hilse og sige. Det er rene jungleforhold derude, vildt og voldsomt. Så mens jeg sliber min manchette, er manden kørt ud efter græs. Have vi bare kunne smide en bunke fliser ud, var det allerede gjort. Men græs er næstbedste løsning. Sammen med højbede.
Så mens vi kæmper os frem derude, prøver at få styr på vildnisset og krat-luskeren skraldgriner, så får I lige en opskrift på en spand god aftenmad.
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Virkelig tit ryger den her portion på min tallerken. Pinlig tit. Jeg havde egentlig ikke rigtig tænkt den skulle på bloggen, men da der kom et par søde kommentarer med efterspørgsel efter simpel, almindelig aftensmad, så passede den ret godt ind. Alt er jo ikke fancy burgere og pæne salater, heller ikke herhjemme. Beklager, der røg illusionen.
Jeg skifter lidt mellem at lave den med varmrøget laks, røget makrel eller røget sild. Graved laks er også ret godt, men så kommer der ofte en omgang rygeost i saucen. Mere røgsmag til folket, jeg er pjattet med det. Hurra for snarlig grill-sæson.
Og græs. Ja, jeg regner da bestemt med der er groet op, når jeg vipper på persiennen i morgen tidlig. Okay, op ad formiddagen. Jeg skylder en taxa-hentning i nat (Zzz..), så skal du ud og smide ukrudtsfrø over hækken, så holder jeg øje! I'm watching you..
Ingredienser
- 250 g pasta
- 2 porrer i tynde ringe
- ½ løg, finthakket
- 1,5 dl madlavningsfløde
- 1 dl grøntsagsboullion
- Saft af en halv citron
- 1-2 tsk grov sennep
- Salt, peber
- 1 bundt hakket dild
- 200 g røget makrel, delt i flager
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning – den skal have lidt bid, da den koger videre i saucen senere.
- På en stor pande svitses løg og porrer uden de tager farve.
- Tilsæt bouillon og fløde og lad det koge op. Smag til med citronsaft, sennep, salt og peber.
- Vend den hakkede dild i saucen og vend pastaen heri. Top med makrel.
Flemming Jørgensen
Denne ret er toppen. Den smager rigtig godt. Denne ret kan varmt anbefales. Den smagt rigtig godt og er nem og billig.
Loui&bearnaisen
Hej Flemmning
Tusinde tak - hvor er det dejligt at høre, du kunne bruge opskriften :)
Mange hilsner
Louise
Jakob
Hej Loui
Super fin opskrift og meget velsmagende.
Mætte hilsner Jakob
Nina
Helt vildt flotte billeder. Det lys! Og den der kratlusker, det er ikke mig ;) Btw, du skriver virkelig godt og levende :)
Loui&bearnaisen
Hej Nina
Tusinde tak, hvor er du sød :) Hehe, godt, du er streget af listen ;)
Kia
Dejligt med en nem hverdagsopskrift, det har jeg altid brug for og den her lyder rigtig lækker. Den skal prøves.
Hilsen Kia
Ps. Glæder mig til din e-bog!
Loui&bearnaisen
Hej Kia
Rart at du kan bruge den :) Og tusinde tak, glæder mig også til at få den ud i verden :)
Karoline
Hej Loui - hvor ser det nemt og lækkert ud.
Du skriver i opskriften: Tilsæt boullion og fløde - men oppe i ingridiens-listen står der ikke noget om boullion? :-)