Strand, sommerhus, bryllup. Hængekøje, bøger og masser af store vaffel-is. Jordbær, ærter, grill. Joo, jeg er kommet helt fint gennem juli-måned, og det håber jeg sørme også I er?
Bloggen har holdt en smule ferie, ligeledes har jeg på kommentar- og social-media-fronten. Stikket blev trukket, det er nu rart indimellem og jeg øver mig i at blive bedre til det.
Well, med is i den ene hånd, den anden til at holde på hat og briller i blæsevejret i det nordjyske, samt sand mellem tæerne - ja, så gik det ganske fortrinligt med at holde fingrene fra de digitale apparater ;)
Men nu er vi tilbage på fuld kraft, bloggen og jeg. Tilbage på pinden og jeg tænker at vi starter "let" ud, inden vi springer på madpakker og aftensmad til august-måned. Ork, den bliver god den her måned, det kan jeg godt love.
Men inden da, bananer på grill.
I luksus-udgave!
Yes, vi taler den ultimative sommerdessert. Banan, chokolade, marshmallows - serveret med is og knuste kiks. Den er klistret, fedtet og helt igennem himmelsk. Et sukkerchok af de ekstra gode.
Men pas på hvis du serverer den, dine gæster kommer igen weekenden efter. Og weekenden efter igen. Du slipper aldrig af med dem ;)
Vi har snakket om mine manglende evner indenfor camping, men er du mere båltypen fremfor havegrillen, jamen så glem alt om at skulle ud og finde pinde til S'mores. Du ved grillede marshmallows.
Du laver bare de her bananer, pakker dem ind i sølvpapir og ind i bålet med dem. En sang eller to - så er de færdige. Find kiksene frem, del bananerne rundt og grav det klistrede, lækre fyld op med kiksene.
De eneste lyde som kan høres nu, er vist bålets knitren og myggene. Måske en bjørn i busken..
Det her er S'mores som dur :)
Også i sensommeren..
Ingredienser
- 4 meget modne bananer
- 50 g chokolade, hakket
- 50 g mini-marshmallows
- Valgfri kiks
- Valgfri is
Sådan gør du
- Åben/skær bananerne i toppen på langs.
- Skær dybe riller på langs i bananerne. Fordel chokolade og marshmallows heri og top op med resten.
- Kom bananerne i hvert sit stykke sølvpapir og pak dem ind.
- Grill dem cirka 8-10 minutter på eftervarmen på grillen (eller 3-4 minutter på bål).
- Pak bananerne ud og spis med knuste kiks og is.
Nanna
Dem må jeg prøve i weekenden!
Man skal kun skære bananskrællen op et sted, og så selve bananen skæres i riller flere steder, ikke? Eller hvordan skal det forstås?
Loui&bearnaisen
Hej Nanna
Jep, du skærer bananen op på langs, så du ligesom fjerner en "stribe skræl" og så skærer du banan i riller, så det hele kan smelte godt sammen :)