Er du en snacker? Skal have noget at gumle på dagen igennem for at holde den kørende?
Selv er jeg en sidst-på-fredagen-snacker og her taler vi den salte slags snack. Saltede nødder, chips, saltede kiks - faktisk alt som er smurt ind i en saltbøsse.
Spicy kan også bruges og det er netop, hvad jeg har slået mig på i dag. Spicy salami chips med hummus. Yea, det lyder som ren paleo-kost med kød og bønner. Hmm.. må man egentlig spise bælgfrugter på en stenalderkost?
Nuvel, jeg er mere ovre i cowboy-genren og en beef jerky lookalike. Eller jerky er godt nok tand-udrykkende sejt, hvor vi her er på ultra sprødt, fedtet og top lækkert. Nøj, du er nødt til at lave de her chips, de er G-E-N-I-A-L-E!
Vi taler en slags bacon med fuld fart på smagen.
Forestil dig lige, at servere sådan en bunke til fredags rødvinen, mens aftensmaden simrer deradaf (eller du venter på pizzabuddet..)
5 timer, så er det lige præcis hvad der sker herhjemme.
Jeg er SÅ klar!
God fredag :)
Ingredienser
- Krydret spegepølse/salami
- Groft salt
Sådan gør du
- Skær salamien i meget tynde skiver.
- Læg dem i et enkelt på en bageplade - de må ikke overlappe hinanden.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter til de er næsten sprøde.
- Tag dem ud og læg på fedtsugende papir. Krydr med salt.
- Laf dem afkøle og blive helt sprøde.
- Server som snack eller med en dip. ex. hummus
Anne Christiansen
Jeg ser frem til at modtage nyhedsbreve, tak
Mvh
Anne