• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Snacks og appetizer

    Sprøde salami chips

    Af Louise | 1 Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    salami chips - spegepølse - kikærtedip - sund snack - opskrift

    Er du en snacker? Skal have noget at gumle på dagen igennem for at holde den kørende?
    Selv er jeg en sidst-på-fredagen-snacker og her taler vi den salte slags snack. Saltede nødder, chips, saltede kiks - faktisk alt som er smurt ind i en saltbøsse.

    Spicy kan også bruges og det er netop, hvad jeg har slået mig på i dag. Spicy salami chips med hummus. Yea, det lyder som ren paleo-kost med kød og bønner. Hmm.. må man egentlig spise bælgfrugter på en stenalderkost?

    Nuvel, jeg er mere ovre i cowboy-genren og en beef jerky lookalike. Eller jerky er godt nok tand-udrykkende sejt, hvor vi her er på ultra sprødt, fedtet og top lækkert. Nøj, du er nødt til at lave de her chips, de er G-E-N-I-A-L-E! 

    Vi taler en slags bacon med fuld fart på smagen.

    Forestil dig lige, at servere sådan en bunke til fredags rødvinen, mens aftensmaden simrer deradaf (eller du venter på pizzabuddet..)

    5 timer, så er det lige præcis hvad der sker herhjemme.

    Jeg er SÅ klar! 

    God fredag :)

    salami chips - spegepølse - kikærtedip - sund snack - opskrift

    Sprøde salami chips

    Sprøde salami chips
    Print Email Pin
    Tilb. tid10 minutter minutter
    Samlet tid10 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • Krydret spegepølse/salami
    • Groft salt
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skær salamien i meget tynde skiver.
    • Læg dem i et enkelt på en bageplade - de må ikke overlappe hinanden.
    • Bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter til de er næsten sprøde.
    • Tag dem ud og læg på fedtsugende papir. Krydr med salt.
    • Laf dem afkøle og blive helt sprøde.
    • Server som snack eller med en dip. ex. hummus

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    salami chips - spegepølse - kikærtedip - sund snack - opskrift

    Mere sulten?

    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • ostestænger - pizzaruller
      Ostestænger
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld
      Taco muffins

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Anne Christiansen

      september 26, 2015 at 7:52 am

      Jeg ser frem til at modtage nyhedsbreve, tak
      Mvh
      Anne

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen