• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Steak Sandwich med grydebrød og løgmarmelade

    Af Louise | 4 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Steak Sandwich - samdwich med bacon og kød - frokost opskrift

    Hvis du allerede synes vegetarbølgen var heftig sidste år, så bliver 2016 virkelig et slemt år at komme igennem! Hold godt fast i frikadellen, det bliver fuldstændig vildt og plantebaseret i år!
    Du skal virkelig kigge dybt i køledisken, grave forbi kålkrebinetter, soyabøffer og falafler, for at nå ned til noget, som har haft fire ben. De ben bliver nemlig stående på marken, plantet dybt nede i mulden.

    Ja, beklager! Men nu er du advaret. Du vil virkelig ikke lade noget kød gå til spilde. Heller ikke resterne fra lørdagsstegen.

    Nu tænker du måske; "Jamen, jeg laver da altid en biks med dem. Mine rester går ikke til spilde?"

    Biksemad er forrygende, det er vi helt enige om. Men hey, jeg kan toppe den - tage dine rester af lørdagsstegen til det næste niveau, lade kødet få en sidste spot i rampelyset.

    2 ord.

    Steak Sandwich.

    Og ikke bare en steak sandwich - men den bedste af de bedste!

    Hjemmebagt groft grydebrød med sprød skorpe og saftig krumme.

    Tjek.

    Stærk, bihuleudrensende sennep.

    Tjek.

    Syrlig, sød hjemmelavet løgmarmelade.

    Tjek.

    Bacon. (Den behøver ingen tillægsord..)

    Tjek.

    Tykke skiver fra lørdagsstegen. Med stegeskorpe.
    Eller en steak specielt indkøbt til lejligheden. Flank steak. Entrecotes. Ribeye. 

    Tjek.

    Og så lidt bittert grønt til øjnene og den samvittighedsfulde tand.

    Tjek.

    Såå..

    Hvad siger du?

    Skal vi kalde det en plan for søndagsmiddagen?

    Steak Sandwich - samdwich med bacon og kød - frokost opskrift

    Okay, du skal lige bage en omgang grydebrød og klare løgmarmeladen. Men der var jo heller ingen, som sagde det skulle være nemt. Det er en steak sandwich det her. Den kræver ekstra omhu.
    Om få måneder er det en bønnebøf, du gnaver i..

    Well, det er en ret nem opskrift i dag, brød og kød, men nogle gange skal det simple hyldes. Jeg glemmer ofte, at det mest enkle mad er det allerbedste. Og en steak sandwich er virkelig det allerbedste. Også selvom jeg bliver kaldt skabsvegetar herhjemme!

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Men jeg kan nu godt sætte pris på en steak, selvom jeg er bidt af en gal kikærte. Det ene udelukker ikke det andet i min verden. Lad os tage den snak en anden dag.
    På en højhellig søndag er det eneste, som jeg skal diskutere, hvilken tå jeg skal vrikke med i sofaen. Og om jeg skal se 3 eller 4 afsnit af mit seneste seriecrush.

    Hård søndag.

    Eller det var den faktisk i morges.
    Jeg skovlede 5 meter havegang med en kost..

    Steak Sandwich - samdwich med bacon og kød - frokost opskrift

    Steak Sandwich med løgmarmelade

    Steak Sandwich med løgmarmelade
    Print Email Pin
    Antal: 2 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 4 skiver grydebrød eller surdejsbrød
    • Rester af en oksesteg
    • 8 skiver bacon
    • 4 spsk sennep, her dijonsennep/grov sennep
    • 8 spsk løgmarmelade
    • En håndfuld salat, her feldsalat
    • Evt. cornichons
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skær stegen i 0,5 mm skiver.
    • Steg dem hurtigt på en tør, varm pande for at få stegeskorpe. Krydr med salt og peber.
    • Det her step behøver du ikke, du kan sagtens blot bruge tynde skiver af stegen, som den er.
    • Steg baconen sprød.
    • Lun brødene. Del dem i halve.
    • Smør alle skiverne med sennep.
    • Fordel salat, bacon, steakskiver og løgmarmelade på brødskiverne.
    • Spis straks.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Steak Sandwich - samdwich med bacon og kød - frokost opskrift

    Løgmarmelade

    Løgmarmelade
    Print Email Pin
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 3 rødløg
    • 2 spsk olie
    • 0,5 dl æbleeddike
    • 2 spsk balsamico
    • 2 spsk sukker, gerne muscovadosukker
    • 3 spsk frisk timian
    • ¼ tsk grov sennep
    • 1 spsk honning
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skær løgene i tynde skiver.
    • Varm olien i en gryde og svits løgene et par minutter - de skal ikke tage farve, bare blive bløde.
    • Tilsæt eddike, balsamico og sukker og skru ned til jævn varme.
    • Lad kompotten simre i ca. 20 minutter.
    • Kom honning, sennep, timian og salt i og lad det hele simre videre, indtil løgene er blevet bløde og lagen er kogt helt ind.
    • Smag til.
    • Hæld marmeladen på glas.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Steak Sandwich - samdwich med bacon og kød - frokost opskrift

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Kristian Agergaard-Carlsen

      april 28, 2021 at 9:29 pm

      Hej Louise
      Hvor lang tid tror du den kan holde sig uåbnet på køl?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 29, 2021 at 12:00 pm

        Hej Kristian,

        Jeg går ud fra, at du mener løgmarmeladen, ik?

        Uh, den er svær - det kommer så meget an på processen, når den laves. Der må jeg desværre blive dig svar skyldig.

    2. Cecilie Lykke

      januar 24, 2016 at 2:20 pm

      Den ser sug lækker ud, Louise! og har du fået nyt kamera? Synes dine billeder ser en anelse "skarpere" ud nu end tidligere :-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 25, 2016 at 11:56 am

        Tak, Cecilie :) Nej, det er bare måden kameraet er indstillet på til det her billede og så efterredigeringen :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen