• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Snacks og appetizer

    Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost

    Af Louise | 7 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    butterdej med pesto, serranoskinke og ost - snacks til festEn hurtig snack til weekenden. Vi taler 5 minutters arbejde og så er der lune bites klar. Som appetizer til middagsselskabet, snacks til drinks med vennerne eller mundgodt til en Frank Underwood-weekend bag nedrullede persienner. 

    Jeg har clearet kalender til sidstnævnte! Vi taler et seriøst "House of Cards"-marathon. Fra start til slut. Tændstikker i øjnene og kaffe i en lind strøm.
    Nøj, jeg glæder mig til klokken slår 8 og vi krudter op. I god joggingbuks, rødvin i glasset og en butterdejssnack i mundvigen.

    Jeg er så klar!

    Og det går ret meget ud over det her indlæg om snacks. Jeg burde skrive stolpe op og ned om dem, fortælle at de er pivgode, smarte og du ved, hvad der nu hører sig til et godt blogindlæg.

    Det kommer ikke til at ske.

    Butterdejssnacksene er egentlig også ret simple og du kender dem sikkert allerede. Ingen opfindelse af den nye trendy ret i dag. Simpelt, men godt.
    Nogle gange skal man bare huskes på de nemme retter. De går ofte i glemmebogen herhjemme og jeg ender op med den klassiske skål saltede nødder eller kiks som appetizer.
    De her er sjovere. Og kan varieres i det uendelige.

    Du får 7 hurtige tips til alternativt fyld og så er jeg den, som har forladet skuden. Der skal handles ind til en genial weekend i serie-hi ;)

    Tips til fyld i butterdej

    • Flødeost + graved laks
    • Feta + spinat
    • Gedeost + figner + nødder
    • Bacon + ost
    • Pikantost + skinke
    • Banan + nutella
    • Æble + kanelsukker

     

    Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost

    Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost
    Print Email Pin
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Samlet tid15 minutter minutter
    Antal: 12 stk.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Snacks

    • 1 stor rulle butterdej, plade
    • 1 dl grøn pesto
    • 6 skiver serranoskinke
    • 1 dl revet valgfri ost, eller 2 kugler frisk mozzarella
    • 1 sammenpisket æg

    Pesto

    • 4 dl håndfulde frisk basilikum
    • 1 dl valnødder
    • ½ dl parmesanost
    • ½ fed hvidløg
    • Citronsaft
    • Peber
    • 1-2 dl olivenolie, afhængig af hvor grov pestoen skal være
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Del butterdejen på langs, så du får 2 rektangler af samme størrelse.
    • Skær de 2 rektangler ud i trekanter.
    • Smør ca. 1 tsk pesto på hver trekant.
    • Del serranoskinkeskiverne og kom en halv skive på hver trekant.
    • Top med ost.
    • Rul trekanterne sammen, start med den brede ende.
    • Læg butterdejsrullerne på en bageplade med bagepapir.
    • Pensl dem med sammenpisket æg.
    • Bag snacksene ved 180 grader i ca. 15 minutter til de er gyldne.
    • Tag dem ud af afkøl lidt.
    • Server straks.

    Pesto

    • Kom alle ingredienserne undtagen olivenolie i en blender eller en skål.
    • Blend ingredienserne med blenderen eller en stavblender, mens olivenolie tilsættes lidt efter lidt.
    • Når du har den ønskede konsistens, smages pestoen til.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    Mere sulten?

    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • ostestænger - pizzaruller
      Ostestænger
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld
      Taco muffins

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Camilla

      januar 03, 2021 at 4:47 pm

      Hejsa - vi de kunne laves og fryses?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 14, 2021 at 1:45 pm

        Hej Camilla,

        Det vil jeg ikke anbefale, da de er bedst, når de er friskbagte - så er butterdejen nemlig super sprød.

        Men du kan sagtens fylde og rulle dem på forhånd, sætte dem i køleskabet og bage dem lige, inden de skal serveres :)

        Jeg tænker, at du måske også godt kan fylde og rulle dem på forhånd og så tage dem op af fryseren og bage dem inden servering. Det er dog ikke noget, jeg har eksperimenteret med, så jeg ved ikke, hvordan resultatet bliver.

        Men prøv det ad og lad os høre, hvordan det går 😊

    2. Astrid

      november 05, 2017 at 11:35 am

      Hej Louise!

      Jeg skal så meget forsøge med dem her i dag, de ser SÅ lækre ud! Meeeeen, jeg er lidt i tvivl om hvor meget basilikum der skal bruges? Er det 4 dl eller 4 håndfulde? :-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        november 08, 2017 at 11:26 pm

        Hej Astrid

        Det er 4 håndfulde - ca. 4 dl :)

    3. Nanna

      marts 07, 2016 at 9:28 am

      Skal de være friskbagte inden servering? Vil servere dem til min datters barnedåb og er i tvivl om hvor tidligt jeg kan lave dem:)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 07, 2016 at 12:06 pm

        Hej Nanna

        Ja, de er bedst, hvis de er friskbagte - så er butterdejen sprød.
        Men du kan sagtens fylde og rulle dem på forhånd, sætte dem i køleskabet og lige bage dem inden de skal serveres :)

        Mange hilsner
        Louise

    4. Kristine

      marts 07, 2016 at 9:11 am

      Hvor du lokker med lækkerier altså.
      Håber du har det godt. Vi må snart ses :)

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen