• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Desserter og is

    Is-sandwich med chocolate chip cookies

    Af Louise | 23 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Is-sandwich med cookiesSå sidste weekend, ik'. Først eksploderede mit cykeldæk på den fredelige cykeltur, derude hvor kragerne allerede er vendt. Ja, vitterlig eksploderede.
    Og søndag valgte jeg, at smide mig i sofaen og lige hælde nybrygget, skoldhed kaffe ud over mig selv. Ikke bare en sjat. Hele koppen. Min tæer er stadig blå efter en time under pivkoldt vand.

    Anyway.

    Der er kommet nye cykeldæk. Med lakridsbolsjer i kassen. Og jeg drikker stadig kogende kaffe. Liggende i sofaen.

    Så jeg tænker vi skal fejre, at jeg overlevede. Forestil dig lige, at der havde sneget sig et traume ind for kaffe! Yrk, så hellere traumet for at cykle - det kan jeg da leve med.

    Nå, men ingen fejring uden snacks og jeg tænker, at du er helt med på den her; is-sandwich! Men ikke bare is-sandwich med tørre vafler. Næ nej du, chocolate chip cookies med saltede mandler fyldt med chokoladeis - det er det, som vi er ude i idag.
    Oh manner, du kan godt lave et nyt hul i bæltet. Lægge badebuksen på hylden. De her banditter smadrer enhver bikiniform.

    Medmindre, selvfølgelig, at du tør vove dig ud på en cykel bagefter..

    Is-sandwich med cookies
    Men Louise, de der is-sandwich ser da besværlige ud?

    De seje svinger jo selvfølgelig lige en rocker-dyr ismaskine op på køkkenbordet og brygger en hjemmelavet is sammen. Vi andre, vi smider en liter (eller tre - der var jo tilbud..) i kurven, når der alligevel skal købes ind til chocolate chip cookies.
    Her er der nemlig ingen hoppen over hvor gærdet er lavest. De skal bages selv. Og har du endnu ikke haft fingre i bloggens mest populære opskrift på cookies, så kan du godt glæde dig!

    Du får dem spicet op med saltede mandler i den her omgang. Det er ret lækkert med salt til den søde is og knas til den hule tand. Og så er størrelsen halveret på cookies i forhold til den originale opskrift. Bare så det er mere okay, at tage 3 issandwiches.

    [yellowbox]BONUS: Begår du de her 8 fejl når du bager cookies?
    Download min gratis cookieguide og få hemmeligheden til bagning af perfekte cookie
    s - hver gang![/yellowbox]

    Tænker du 24 styk, altså 12 is-sandwich er mere end du kan klemme ned, så har du to muligheder.

    1. Lav alle dine is-sandwich og frys dem ned med mellemlægspapir mellem dem. Lad dem tø op 5 minutter inden, at du sætter tænderne i dem næste gang. Ellers skal du nok have tandlægen på speed dial. Is-sandwichen får en lidt andet tekstur når cookies'ene bliver frosset, men det er slet ikke dumt. Det er afprøvet her.

    2. Rul alt cookie-dejen til kugler. Bag det antal kugler, som du skal bruge. Frys resten af cookie-kuglerne ned. Når du er lækkersulten igen. Imorgen. Så kom de frosne cookie-kugler på en bageplade og bag dem efter anvisning i opskriften. De skal ofte have 1-3 minutter mere. Klik her og læs hele guiden til frysning af dine cookies.

    Okay. Der er faktisk også en tredje mulighed.

    3. Bag alle cookies'ene. Lav dem du kan spise til is-sandwich. Gem de øvrige cookies i en lufttæt beholder og snack løs resten af ugen. Du kunne selvfølgelig også snuppe de billige point, hive molevitten med på arbejde og dele selvmedlidenheden over manglende ferie med dine kollegaer.

    Nuvel.

    Jeg kommer lidt til kort med flere tips til rart arbejdsmiljø, jeg går ind for fedte-metoden. Men tips til cookies, det kan du til gengæld få i lange baner - snup min cookie-guide herunder.

     

    Is-sandwich med cookies

    Is-sandwich med chocolate chip cookies

    Is-sandwich med chocolate chip cookies
    Print Email Pin
    Tilb. tid11 minutter minutter
    Samlet tid11 minutter minutter
    Antal: 24 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 120 g sukker
    • 140 g farin
    • 140 g smør, stuetempereret
    • 1 æg, L
    • 240 g hvedemel
    • 1 tsk bagepulver
    • ½ tsk natron
    • 1 tsk salt
    • ½ tsk vaniljesukker
    • 50 g grofthakkede, saltede mandler
    • 100 g mørk chokolade, chips eller grofthakket

    Fyld

    • Din yndlings is.
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
    • Tilsæt æg og pisk igen.
    • Bland mel, vaniljeessens/ekstrakt (eller vaniljesukker), bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
    • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
    • Vend til sidst mandler og chokolade i dejen og bland det godt i.
    • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
    • Del dejen i 35 g stykker og rul dem til kugler.
    • Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem.
    • Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i ca. 11 minutter
    • Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist.
    • Afkøl 15 minutter.
    • Tag cookies af bagepapiret og lad dem afkøle helt på bageristen.

    Fyld

    • Tag isen ud lidt før brug, så den bliver medgørlig.
    • Kom 1 isske fuld is mellem to cookies.
    • Pres sandwichen godt sammen og spis straks.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
    [yellowbox]BONUS: Begår du de her 8 fejl når du bager cookies?
    Download min gratis cookieguide og få hemmeligheden til bagning af perfekte cookie
    s - hver gang![/yellowbox]

    Is-sandwich med cookies

    Mere sulten?

    • Pavlova - marengsbund med flødeskum
      Pavlova kage med citron og mandler
    • Jordbærkage
      Jordbærkage
    • Glutenfri kage - nøddekage med marcipan og chokolade uden mel
      Nøddekage med marcipan og chokolade (uden mel)
    • Opskrift på hjemmelavde ispinde med saftevand - sodavandsis
      Hjemmelavede ispinde med saft

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Tina Lång

      april 19, 2023 at 6:25 pm

      Skal de ikke være lidt flade, mine er lidt tykke,.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 20, 2023 at 9:32 am

        Hej Tina

        Jeg tror ikke helt jeg forstår dit spørgsmål. Er det cookies eller selve is-sandwich, som du tænker skal være flade?

        Mange hilsner
        Louise

    2. Charlotte Klausen

      marts 17, 2023 at 3:01 pm

      Hej Ville bage de her i weekenden, men kan ikke se resten af opskriften efter ingredienslisten. Der står at opskriften fortsætter efter annoncen, men der kommer alene kommentarer ikke det naturligt næste nemlig : hvordan bal der du sammen, rækkefølge, antal kugler, gradeantal osv.
      Kan du hjælpe?
      KH Charlotte

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 20, 2023 at 11:27 am

        Hej Charlotte

        Prøv at genfriske websiden og se om det hjælper :)
        Her i min ende kan jeg se hele opskriften, når jeg klikker ind, så det må være den specifikke annonce, som driller. Vi får set det og tak fordi du siger til.

        Mange hilsner
        Louise

    3. Camilla

      april 24, 2020 at 12:52 pm

      Hej Louise.
      I dag må være en af de mange gange, jeg har brugt denne opskrift til cookies og de bliver bare lige lækre hver gang, så nu tænkte jeg det var på tide at sige tak for en fantastisk opskrift
      God weekend

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 24, 2020 at 4:14 pm

        Hvor er det dejligt at høre Camillia :-)

        Tusinde tak for din kommentar og rigtig god weekend!

    4. Kira

      april 17, 2020 at 9:43 am

      Hej
      Mange tak for en skøn madblog - den eneste, hvor jeg altid sørger for at læse den finurlige, sjove og informative indledning :)
      Spørgsmål: når du skriver "smør" i denne opskrift og i andre, er det så smørbar-smør eller rigtig smør?
      Mvh. Kira

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 20, 2020 at 9:56 am

        Hej Kira,

        Tak :-) Dejligt at høre, at du kan bruge opskrifterne.

        Brug "rigtig" smør for det bedste resultat, men du kan også godt bruge smørbar smør :-)

        God bagelyst!

    5. Michelle

      november 26, 2018 at 5:55 pm

      Hej
      Der står ikke hvornår vaniliesukker skal i. Jeg putter det i sammen med melet. Jeg laver altid 9 kugler ad gangen med en str på 35 g. På den måde smelter kagerne ikke sammen i ovnen. Det er uden tvivl min ynglingsopskrift på ccc, og jeg får altid ros for dem. Tak for opskriften. :-)
      Mvh Michelle

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        november 28, 2018 at 11:43 am

        Hej Michelle,

        Tak for din kommentar og input til opskriften. Dejligt at høre at du kan lide dem :-)

        Det er helt korrekt at vaniljesukkeret skal i sammen med melet - jeg opdaterer lige opskriften, så det kommer med :-)

        Hav en fortsat skøn dag og tak fordi du gjorde mig opmærksom på fejlen.

    6. Camilla

      september 29, 2018 at 12:23 pm

      Hvor mange cookies er der plads til på en bageplade? 😊

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        oktober 01, 2018 at 1:21 pm

        Hej Camilla,

        Tak for dit spørgsmål.

        Det er lidt forskelligt hvor mange cookies det bliver til, men hvis du deler dejen i 35 g stykker, så skulle de gerne kunne være på en bageplade allesammen.

        Prøv det ad og lad os høre om resultatet i en kommentar på bloggen.

        Hav en fantastisk dag :-)

    7. Emma

      januar 18, 2018 at 6:28 pm

      Hejsa! Jeg er igang med at skulle prøve denne lækre opskrift af. Og her faldt jeg lige over et spørgsmål, skal ovnen forvarmes?

      Svar
      • Loui

        januar 19, 2018 at 12:35 pm

        Hej Emma,

        Tak for dit spørgsmål.

        Ja, opvarm ovnen (alm. ovn, ikke varmluft) til ca. 175 grader, inden dine cookies kommer i ovnen.

        Jeg håber du kan lide dem :-)

        Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

        Hav en fantastisk dag.

    8. Michelle

      april 26, 2017 at 7:24 pm

      Er det almindelig ovn eller varmluftovn du bager dem ved? :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 27, 2017 at 12:46 pm

        Almindelig ovn :)

    9. Linn

      juli 03, 2016 at 12:05 pm

      Selvom det er søndag formiddag, og jeg ikke har spist frokost, får jeg akut lyst til is-sandwich nu nu nu! Du lykkes virkelig, at få det til at se top-lækkert ud hver eneste gang! :)

      Svar
    10. Mia

      juni 30, 2016 at 10:26 pm

      Tak for cookie-guiden. Gode tips.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 01, 2016 at 11:06 am

        Hej Mia

        Velbekom, dejligt du kunne bruge dem :)

    11. Janni

      juni 30, 2016 at 8:59 pm

      De smukkeste billeder som altid :)

      Jeg har nogle spørgsmål til foodstylingen på billederne, håber det er okay jeg stiller dem her. Jeg har været gennem alle dine artikler og emails og er så vild med det hele, lærer rigtig meget. TAK.

      Hvordan kan du tage billeder med dine hænder på - er det dine egne eller har du en assistent? Synes det ser rigtig fint ud, men kan finde ud af hvordan jeg skal gøre det.

      Hvordan tager du billeder af is, uden det smelter? Er det ikke rigtig is?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 01, 2016 at 11:11 am

        Hej Janni

        Tusinde tak og ja, selvfølgelig - du smider bare alle de spørgsmål du har den her vej :)

        1. Når jeg tager billeder med mine egne hænder på, så er mit kamera sat fast på et stativ og mit kamera er indstillet til, at tage billedet med 10 sek. interval. På den måde, kan jeg have mine hænder frie.

        2. Det er rigtig is ;) Men jo, is er virkelig stridt at fotografere og det kræver at billedet (foodstylingen, baggrund, lys, komposition) er helt planlagt og kameraet indstillet inden du overhovedet finder isen frem.

        Håber det var lidt hjælp, ellers så spørger du bare igen, så uddyber jeg :)

    12. Tine Hansen

      juni 30, 2016 at 8:49 pm

      Seje negle :D Er det blomster der er på?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 01, 2016 at 11:12 am

        Hej Tine

        Tak ;) Nej, det er faktisk palmer, som er på :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen