• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Quesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ost

    Af Louise | 5 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    annonce
    Quesadillas med chipotle pulled pork og tomatsalsa- Opskrift quesadillas

    Hornbrillerne er fundet frem. Jeg er begyndt på studie igen. Bare på den anden side af katederet den her gang. Det betyder at der lige er kastet endnu en håndfuld arbejdstimer oveni et ellers ret fyldt skema som selvstændig. Det er meget godt.

    Især hvis man er glad for rugbrød til aftensmad..

    Så nem mad i en travl hverdag, hvad kan jeg diske op af tips og tricks til dig?

    Her burde jeg komme med en stor forkromet plan. Eller som det mindste, 36 smarte tips og tricks til, hvordan du laver nem mad i hverdagen. Svinge tryllestaven og på magiskvis smide en ordentlig portion tid og energi din vej.

    Hokus poku..jeg er madblogger, ikke tryllekunster!

    Men madblogger, så bruger du jo utallige timer i køkkenet?

    Det gør jeg ikke.

    BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu

    Det er bestemt ikke hver dag, at jeg udvikler opskrifter. Faktisk langt fra. I stedet foregår det cirka sådan her: kl. 16.41 (jeg har en tidlig knurrende mave). Åbner køleskabet og tjekker hvad der kræver minimal indsats eller kan klares på 10 minutter.

    Lad os se det i øjnene; der er ikke en universel løsning på nem mad.

    Ingen vilde tips eller tricks, som virker uanset hvor mange eksperter, der proklamerer at de har svaret. Altså medmindre de disker op med en ekstra time i døgnet eller en gratis hjemmekok.

    Beklager.

    Du skal stadig proppe mad ind i dit køleskab.

    Du skal stadig rejse dig fra sofaen.

    Du skal stadig krudte op i komfuret.

    Og tage opvasken bagefter.

    Så jeg gider faktisk ikke, at spise dig af med nogle smarte tips.

    Quesadillas med chipotle pulled pork og tomatsalsa- Opskrift quesadillas

    Lad os skippe illusionen om den perfekte hverdag, hvor du lige har en hjemmelavet middagsret på 3 minutter uden overhovedet at begive dig ud i køkkenet. Det kan ikke lade sig gøre. Heller ikke selvom du investeret i 14 kogebøger med ”nem mad” på hylden. De der 7 sprøde apps. Og en rockerdyr måltidskasse.

    Nem mad kræver også en indsats.

    Der er bare grader af den. Det snakkede vi allerede om i sidste indlæg her, hvor Tulip gav mig en madbloggerudfordring: Lav en nem ret med Tulip slowcooked chipotle pulled pork.

    Der satte vi fokus på minimal indsats med 10 minutter i køkkenet og 30 minutter på sofaen, for at klare de her: bagte kartofler fyldt med pulled pork.

    Haps!

    BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu

    Lad os tage den skridtet videre. Jeg har skam mere i ærmet til den travle (..trætte) her. For lad os se det i øjnene, det er bare ikke alle dage, man gider det helt vilde madcirkus. Det må gerne være helt enkelt.

    Så.

    Det er ikke et tip det her. Det er en strategi. Og der er absolut intet nyt i den, men det er den eneste jeg lever efter (og så lige den der med at handle en mere end 4-5 gange om ugen, men den taler vi ikke om..)

    Nuvel.

    Glem madplaner.

    Planlæg rester!

    Yes, planlæg dem. Lav nu rigeligt, når du laver mad. Du ved, jeg altid får sneget ind i teksten, at alle opskrifter er gode på madpakken. Men langt det meste dur også perfekt til næste dags aftensmad.

    Okay, medmindre spisebordet er fyldt hos dig.

    Quesadillas med chipotle pulled pork og tomatsalsa- Opskrift quesadillas

    Jeg kan bare kun tale for mig og min hverdag. Vi er to. Ofte spiser vi ikke det samme. Eller på samme tid. Jeg er sikker på, at vi ikke er de eneste. Der er i hvert fald ret mange studerende, som lige er rykket ind her i Aarhus her forleden.

    Så når man endelig har taget sig sammen til, at flytte joggingbuksen ud i køkkenet sådan en torsdag kl. 18.05, så skal det udnyttes. Hvilket vil sige dobbelt op på mad, samme tilberedningsindsats = nemme rester, som hurtig kan spiffes op dagene efter.

    Lad os tage et eksempel:

    Forrige uges opskrift: Bagte kartofler med pulled pork + mexicansk salat.

    • Mænge: mad til fire personer.
    • 40 minutter. 10 minutters indsats.
    • 2 personer aftensmad.
    • Resten af de bagte kartofler brugte jeg til bras med spejlæg dagen efter.
    • Og resten af pulled pork'en gemte jeg til den her sag: Quesadillas.
    • Frokost på hjemmekontoret hos mig.

    Men vi kunne ligeså godt have været ude i en hurtig aftensmad og så genbruge resten af den mexicanske salat fra igår.
    Jep. Quesadillas kræver en indsats. Men til gengæld er opskriften hurtig (og toplækker).

    Og kan spises foran fjernsynet eller computeren, hvis det er en af de dage. Du ved.

    Såå..nem aftensmad i en travl hverdag?

    Vi er nok nødt til, at snige ordet prioritering (!) ind her, hvis du vil tygge i andet end rugbrød.

    Men har du 10 minutter og en håndfuld rester fra weekendens pulled pork, så er der mægtig lækre Quesadillas.

    ....

    De smager også forrygende godt kolde på madpakken ;)

    Just sayin'

    Quesadillas med chipotle pulled pork og tomatsalsa- Opskrift quesadillas

    Quesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ost

    Print opskrift Pin opskrift
    Tilb. tid5 minutter minutter
    Samlet tid5 minutter minutter
    Antal: 1 pers.

    Ingredienser

    • 2 tortillas, som passer til din pande
    • 100 g pulled pork
    • 50 g revet ost, valgfri, jeg brugte cheddar

    Tomatsalsa

    • 8 cocktailtomater
    • ¼ løg
    • 1 fed hvidløg
    • ½ rød chili
    • Saft af 1 lime
    • ½ dl frisk persille
    • Salt
    • Peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Tomatsalsa

    • Snit løg og hvidløg i fine tern.
    • Fjern kerner fra chilien og skær den i fine tern.
    • Halver tomaterne og fjern kerner. Hak tomaterne groft.
    • Hak persillen groft.
    • Bland løg, hvidløg, chili, tomater og persille sammen. Tilsæt limesaft, salt og peber.
    • Salsaen skal være relativ sur og ret salt.

    Quesadillas

    • Kom pulled pork og revet ost i en skål.
    • Tag med en hulske eller pres med en ske væden fra tomatsalsaen, når du tager den op fra skålen og tilsætter til pulled pork og ost.
    • Blandingen må ikke bliver for våd, så det er vigtigt, du ikke får for meget væde med fra salsaen.
    • Bland det hele godt sammen og smag til.
    • Varm en tør pande, som passer i størrelsen med pandekagerne, godt op.
    • Fordel fyldet på den ene af pandekagerne og læg den anden ovenpå som låg.
    • Læg quesadillaen på den varme pande og skru ned til jævn varme.
    • Bag den 2-3 minutter på den ene side.
    • Tag en tallerken eller et grydelåg og vip forsigt quesadillaen rundt, så den kan blive bagt på den anden side.
    • Bag den 2-3 minutter, indtil den er gylden og fyldet er gennemvarmet og osten er begyndt, at smelte.
    • Tag quesadillaen af panden og skær den ud i trekanter.
    • Spis så du revner.

    Noter

    Den hjemmelavede tomatsalsa kan erstattes af en grov tomatsalsa på glas.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Camilla H.

      november 02, 2016 at 11:06 am

      Lavede opskriften i går og det smagte fantastisk :) Tak for en altid god blog og lækre og nemme opskrifter som altid virker.

      - Camilla

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 07, 2017 at 1:23 pm

        Hej Camilla

        Tusinde tak - dejligt, at opskriften kunne bruges :)

    2. Susanne

      november 02, 2016 at 11:05 am

      Tak for et godt indlæg - det ser super lækkert ud!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 07, 2017 at 1:23 pm

        Tak :)

    3. Mia

      november 02, 2016 at 11:04 am

      Lækkert - det skal prøves!

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen